Krommenhoek pallet service

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam is u graag van dienst met onze palletbox service. De Krommenhoek palletbox is een zeer geschikt en representatief inzamelmiddel voor uw kleinere hoeveelheden oude metalen of uw wat duurdere oude metalen zoals: oud koper, oud aluminium, oud messing, en nog veel meer.

De Krommenhoek Palletbox service draagt zorg voor een zeer snelle en efficiënte afvoer van uw oude metalen. Uiteraard verloopt het hele gecertificeerde inzamel- en afvoer traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw oude metalen op een hoogwaardige en duurzame manier worden gerecycled, uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen.

  • De Krommenhoek palletbox bestaat in zijn geheel uit kunststof en beschikt over keurig egale wanden wat zorgt voor een representatieve uitstraling.
  • De Krommenhoek palletbox is vloeistofdicht en leent zich hiervoor uitstekend voor het opvangen van metaal spanen welke onder anderen vrij komen bij bijvoorbeeld draaien of frezen.
  • Slechts een ruime 1m² is er nodig van uw beschikbare ruimte om de Krommenhoek Palletbox te kunnen plaatsen.
  • U kunt de Krommenhoek Palletbox tot 4 hoog stapelen.
  • De Krommenhoek Palletbox is leverbaar met diversen accessoires, waaronder een tapkraan om vloeistoffen zoals bijvoorbeeld koelmelk af te tappen, maar ook met een deksel om diefstal van uw oude metalen tegen te gaan.

De Krommenhoek palletbox is beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal door geheel Nederland en heeft twee grote voordelen: de dienst is bijna altijd gratis en wordt binnen 24 uur gerealiseerd. Is de Krommenhoek palletbox vol, dan hoeft u maar te bellen of mailen en binnen 24 uur vervangt Krommenhoek Metals de palletbox. Allemaal onderdeel van onze dienstverlening: Service in schroot.

Interessiert? Bitte kontaktieren Sie uns