Krommenhoek schrootcontainer service

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam is u graag van dienst met onze schrootcontainer service. Een schrootcontainer van Krommenhoek Metals is een zeer geschikt en representatief inzamelmiddel voor uw grote hoeveelheden oud ijzer en/of oude metalen of zoals: oud rvs, oud aluminium, oud messing, en nog veel meer.

De Krommenhoek schrootcontainer service draagt zorg voor een zeer snelle en efficiënte afvoer van uw oud ijzer en oude metalen. Vanzelfsprekend verloopt het hele inzamel- en afvoer traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw oud ijzer en oude metalen op een gecertificeerde, duurzame en hoogwaardige manier worden gerecycled, uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen.

  • De schrootcontainers van Krommenhoek Metals zijn er van 1m³ tot en met 40m³ , zo zit er voor u altijd de ideale container bij.
  • Komt er bij uw productie- of bewerkingsproces oude metalen spanen vrij? Krommenhoek Metals beschikt tevens over vloeistofdichte containers. 
  • Kiest u voor de Krommenhoek Metals schrootcontainer service, dan kiest u voor een duurzame oplossing.

De Krommenhoek schrootcontainer service is beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud ijzer en/of oud metaal door geheel Nederland en heeft twee grote voordelen: de dienst is bijna altijd gratis en wordt binnen 24 uur gerealiseerd. Is de Krommenhoek schrootcontainer vol, dan hoeft u maar te bellen of mailen en binnen 24 uur vervangt Krommenhoek Metals de schrootcontainer. Gewoon onderdeel van onze dienstverlening: Service in schroot.

Wij bieden diverse mogelijkheden aan

krommenhoek20kuub

 

krommenhoek30kuub

 

krommenhoek40kuub

Interessiert? Bitte kontaktieren Sie uns