Copper scrap price

Oud koper prijs

Oud koper wordt vaak gebruikt om oude metalen te omschrijven die uit een koper legering bestaan. Oud koper bestaat vaak uit, koperdraad, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper, oud muntgeld, oude koperen potten en pannen, oud koperen gevel delen, Aluminium/koper koelers. Bekende benamingen voor oud koper zijn: gemengd rood, rood koper handgepeld en nieuw roodkoper restanten. Oud koper is eenvoudig te recyclen door het lage smeltpunt van 1083 graden celcius en een kookpunt van 2570 graden.

Actuele koperprijs

De koperprijs wordt door Krommenhoek Metals bepaald aan de actuele aanbod en de vraag vanuit fabrieken wereldwijd naar deze zeldzame grondstof. Door onze vooraanstaande positie in de markt publiceren wij dagelijks de koperprijs online op onze schrootprijzen pagina en publiceren wij ook nog eens een historisch overicht van de koperprijzen en overige metaalprijzen. Zo bent u altijd op de hoogte.

Koper inleveren of laat ons voor u werken

In de praktijk word oud koper vaak door bedrijven zelf aangeleverd aan de werf van Krommenhoek Metals maar ook bied onze oud metaalbox een zeer simpele maar efficiënte oplossing. Voor grote partijen zijn onze oud ijzer en oud metaal containers wellicht een passende oplossing voor u. Voor u het koper komt inleveren kijkt u eerst even op onze schrootprijzen pagina voor de beste koperprijs , gewoon onderdeel van onze service in schroot!


Copper scrap price € 4,30 per kg
De hoogste koper prijs krijgt u bij Krommenhoek Metals in Rotterdam

Company movie