Scrap battery prices

Oude accu prijs

Bij Krommenhoek Metals in Rotterdam kunt u al vele jaren uw oude lood accu inleveren of wanneer u meer heeft, op laten halen. Tegenwoordig zijn accu’s niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Veel artikelen bevatten een accu. De grootte van de accu’s kunnen erg uiteenlopen.

Gebruik van de Accu

Lood accu’s worden ondermeer gebruikt uw auto of vrachtwagen als start accu of bijvoorbeeld in een heftruck in de vorm van een tractie accu. Bovendien kunnen lood accu’s ook voor andere toepassingen worden gebruikt om stroom te leveren. Ook het opslaan van energie kan met een accu, zoals bijvoorbeeld in het gebruik van zonnepanelen

Accu recycling

Krommenhoek Metals in Rotterdam verzorgt voor u de juiste en meest efficiënte manier naar een volledige accu recycling. Een gemiddelde lood accu bevat ongeveer 30% lood, 13% zuur, 12% kunststoffen en 45% zogenaamde ''elektrode pasta''. Al deze middelen worden in een voorstadium al gescheiden van de bron en worden vervolgens ingezet als nieuw product, of omgesmolten tot een nieuw product.

Accu inleveren of op laten halen

Heeft u oude lood accu’s of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. U kunt kosteloos een accu palletbox op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje weer voor u legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Scrap battery prices € 0,55 per kg
Altijd online bij Krommenhoek Metals: de actuele oude accu prijs

Company movie