CPU goldcap keramiek

CPU goldcap keramiek

Keramiek heeft de eigenschap dat het een metaal en een niet-metaal aan elkaar kan verbinden. Bovendien hittebestendig en heel goed in het doorlaten van verbindingen en signalen. Daarom is het een ideale grondstof voor een CPU (central processing unit). Eigenlijk is Keramiek een mix tussen metaal en aardewerk.


Op de CPU Goldcap bevindt zich ook een hoeveelheid edelmetaal zoals goud en palladium. Daardoor vertegenwoordigt de CPU Goldcap een hoge waarde. Deze CPU onderscheid zich zoals u kunt afleiden aan de naam Goldcap. Een gouden plakkaatje in het midden van de CPU. Krommenhoek Metals heeft goede contacten wereldwijd met smelters en producenten van CPU’s, daardoor zijn we in staat om u een goede schrootprijs te betalen voor oude CPU Goldcap.

Oude CPU Goldcap kunt u natuurlijk zelf aanleveren bij Krommenhoek Metals maar wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met onze oud metaalbox service. U kunt bij kleinere hoeveelheden natuurlijk ook een pakketje naar ons toesturen. Upload hier uw foto of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

CPU goldcap keramiek € 95,00 per kg
CPU Goldcap keramiek

Bedrijfsfilm