harde schijf

Harde schijf 

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam is u van dienst voor uw harde schijf recycling. De opslag van alle bestanden gebeurd op de harde schijf, deze bevat een bekasting en een printplaat. Hiervandaan worden alle opslagtaken in uw computer uitgevoerd. Waar u voorheen een verzamelprijs kreeg voor sloopartikelen, hebben we nu grondig geanalyseerd wat de waarde vertegenwoordigd in de harde schijf. Dit met een goede uitkomst. Harde schijven hebben een hogere opbrengstprijs dan het zogenaamde ‘’raffineer’’ product bij Krommenhoek Metals.

Uw vertrouwlijke gegevens vernietigen

Omdat data vaak privacy gevoelig is, kunnen wij de ingeleverde harde schijven vernietigen. Bovendien geven we een vernietigingsverklaring af. Zodoende weet u zeker dat de bestanden niet meer terug te halen zijn. En uw privacy, of uw bedrijfsinformatie, gewaarborgd blijft!

Harde schijven inleveren of op laten halen

Uw oude harde schijf kunt u natuurlijk zelf aanleveren bij Krommenhoek Metals maar wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met onze oud metaalbox service of bij grotere volumes met onze schrootcontainers. Upload hier uw foto of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

harde schijf € 1,20 per kg
Harde schijf prijs

Bedrijfsfilm