Memory cards goud

Memory cards goud 

Veel apparaten hebben een geheugenfunctie. Dit betekend dat foto’s en gegevens voor langere tijd opgeslagen kunnen worden. Apparaten zoals computers en service bevatten daarom allemaal memory cards of RAM chips goud. Dit kleine printplaatje heeft door zijn ingenieuze ontwerp met IC’s en goud de mogelijkheid om bestanden de coderen en op te slaan.

Deze RAM chips goud zijn uiteraard geld waard. We kopen ze in omdat we in combinatie met onze smelter het goud en palladium kunnen scheiden van de printplaat. Het goudpercentage op de RAM chips goud is dermate hoog dat de prijs per kilo ook aanzienlijk hoger is ten opzichten van laagwaardige boards en printplaten. Laat ons weten wat u heeft aan RAM chips goud, en wij zorgen voor een hoge opbrengst.

Oude memory cards goud kunt u natuurlijk zelf aanleveren bij Krommenhoek Metals maar wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met onze oud metaalbox service of bij grotere volumes met onze schrootcontainers. Upload hier uw foto of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Memory cards goud € 20,00 per kg
Memory cards goud

Bedrijfsfilm