Uw oude telefoons laten recyclen

Oude telefoons recyclen? Doe dit dan via een betrouwbare partner. Oude telefoons en andere persoonlijke apparatuur staan vol met gegevens, privé en zakelijk. Natuurlijk wilt u zeker weten dat er op een zorgvuldige wijze wordt omgegaan met deze data.

Daarnaast bevatten al deze apparaten een batterij, vrijwel altijd van het type lithium-ion. Het is heel belangrijk om op de juiste manier om te gaan met batterij-houdende apparaten, vanwege mogelijk brandgevaar. Wanneer een lithium batterij beschadigd raakt, ontstaat namelijk het risico op spontane ontbranding. Het is daarom ten zeerste af te raden om telefoons te bewerken met een hamer, dubbel te vouwen of er gaten in te ponsen. Helaas komen we dit nog regelmatig tegen. 

Vertrouwd en veilig vernietigen

Krommenhoek Metals is volledig gecertificeerd en expert in oude telefoons recyclen. Wij beschikken over actuele ISO-certificeringen en zijn bovendien in het bezit van het strenge WEEELABEX-certificaat. Zo waarborgen wij de beste recycling en de minste impact op het milieu. Kies voor een professionele en gecertificeerde partij als u oude telefoons wilt laten vernietigen of recyclen.  

Goede service staat voorop

Wij vinden het belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te helpen, wij doen dan ook alles aan u een goede ervaring te bezorgen. Onze ervaren, deskundige en gecertificeerde medewerkers adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen over oude telefoons recyclen. We beloven u een goede prijs te geven voor uw oude electronica en komen u graag tegemoet waneer u grotere hoeveelheden komt inleveren bij onze recycle plaats.

Oude telefoons laten opkopen

Wilt u een behoorlijk aantal oude telefoons recyclen en zijn deze in werkende staat? Dan is vernietigen of recyclen vaak zonde. Kies voor de meest milieubewuste en economische optie: laat ze door Krommenhoek opkopen. Aan de hand van het type telefoon kunnen wij een prijs per stuk bieden. Wij zorgen dan voor gecertificeerde data-wiping. Het volledige proces is gedocumenteerd en u ontvangt achteraf van ons een heldere en volledige (data-)vernietigingsverklaring. 

Volledig gecertificeerde verwerking

Voor verwerkers van elektronica kennen we in Nederland het WEEELABEX-certificaat. Wanneer u uw oude telefoon laat recyclen door een gecertificeerd bedrijf weet u zeker dat dat gebeurt op een professionele manier.

Bij telefoons is het bijvoorbeeld verplicht om eerst de batterij en het scherm te verwijderen. Wanneer dat niet gebeurt, kunnen er schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Bovendien is er dan risico op brand.

Dit maakt het werken een stuk lastiger. Vooral bij de nieuwste generatie smartphones (o.a. iPhone) met een ingebouwde batterij.

Interesse? Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen over het inleveren van uw oude telefoon

Wat moet ik doen met mijn oude telefoon?

Wanneer u beschikt over een grote hoeveelheid oude telefoons kunt u deze inleveren bij Krommenhoek. Wij geven u de schrootprijs voor uw oude telefoon en zullen uw telefoons gecertificeerd vernietigen zodat uw gegevens beschermd blijven. 

Is een oude telefoon geld waard?

In veel gevallen is een oude telefoon geld waard, oude telefoons recyclen is dus de meest voordelige optie voor u. Krommenhoek geeft u de schrootprijs voor uw oude telefoons. Bekijk de website voor de actuele prijzen.

Waar kan ik mijn oude telefoon laten vernietigen?

Krommenhoek is gecertificeerd in het vernietigen van elektronica, data en overige oude producten als laptops, computers en telefoons. U kunt kosteloos uw oude telefoons bij ons afgeven, in de meeste gevallen krijgt u hier nog een flinke vergoeding voor!