Heb jij onze Staalpas al?

Misschien heb je de laatste tijd al iets voorbij zien komen over de Staalpas van Krommenhoek Metals. Bijvoorbeeld in ons overzicht van de actuele schrootprijzen. Want daar wordt al snel duidelijk wat het grote voordeel is voor pashouders.

Waarom wij met de Staalpas zijn begonnen?
Heel simpel: we zijn blij met jou als vaste klant. En dat willen we belonen op de beste manier die we kunnen bedenken: een nog hogere prijs voor je oude metalen.

Dat zie je dus terug in de schrootprijzen tabel van Krommenhoek Metals. Daar staan per metaalsoort de hele goede kiloprijzen die we normaal al uitbetalen. In de kolom ernaast is meteen de hogere prijs zichtbaar, die je krijgt als houder van de Staalpas. Die beloning is trouwens niet altijd gelijk, maar kan variëren per metaalsoort.

Extra bonus met Tikkie
Maar er is nóg meer voordeel te behalen. Als je ervoor kiest om je opbrengst te ontvangen via een Tikkie, wordt de kiloprijs nog een stukje hoger. Dat vind je terug in de derde kolom.

Andere pluspunten
Een hogere prijs per kilo voor je oude metalen is niet het enige wat je krijgt met de Staalpas. Als pashouder houden we je ook op de hoogte van speciale aanbiedingen, zoals een tijdelijk prijsalarm. Of een actie, waarbij je bijvoorbeeld op vertoon van de Staalpas een gratis frietje of drankje kunt halen.

En misschien gaan we later ook de mogelijkheid bieden van een online administratie via de Staalpas. Dan ben jij daar alvast helemaal op voorbereid.

Aanvragen
Je kunt je direct online registeren, klik en registreer je direct!

Registreren voor onze Staalpas.

Maar aanvragen is ook mogelijk als je bij ons op de sorteerlocatie bent. Dat kan meteen bij binnenkomst, je ziet het vanzelf. Daar kun je voortaan ook de pas laten scannen, als je oud metaal komt inleveren.

 

Terug