Waarom een Staalpas?

Omdat wij blij zijn met jou als vaste klant! Om jouw loyaliteit aan ons te belonen, ontvang je op vertoon van je Staalpas, een nog betere prijs voor jouw oude metalen. Immers, voor wat, hoort wat!

De staalpas van Krommenhoek

Hoe werkt het?

Je ontvangt een speciale bonus bovenop de normale kiloprijs. Welke bonus, voor welk metaal wordt betaald kun je terugvinden op onze website: https://www.kh-metals.nl/nl/schrootprijzen/ .
Hier zie je een aparte kolom in de schrootprijzen tabel, voor Staalpas klanten. Let wel: deze bonus kan variëren.

Bij binnenkomst in de sorteerlocatie kunt u een Staalpas aanvragen. De pas wordt hier direct voor je aangemaakt. Wanneer je de volgende keer oud metaal komt inleveren, kun je ook hier jouw pas laten scannen.

Tikkie

Via een Tikkie jouw geld ontvangen? Doe er je voordeel mee! Je ontvangt dan namelijk nog iets meer per kg, dan wanneer je voor een ander betaalmiddel kiest.

Klant zijn bij Krommenhoek

Voordelen voor klant

  • Met de Staalpas ontvang je een hogere prijs per kg voor jouw oud metaal
  • Je bent altijd op de hoogte van speciale aanbiedingen; denk aan een gratis patatje / drankje afhalen of een tijdelijk prijsalarm
  • Mogelijk in de toekomst je administratie online

Vraag een staalpas aan!

Veel gestelde vragen

Wat is de Staalpas?

De Staalpas is bedoeld als beloning voor jou als vaste klant. Het belangrijkste voordeel is dat je oude metalen nog meer opbrengen dan onze normale prijzen. Daarnaast hebben we acties en aanbiedingen.

Hoe vraag ik de Staalpas aan?

Registeren kan online, zelfs nu meteen als je dat wilt. Klik dan hier. Je kunt de pas ook aanvragen op onze sorteerlocatie, meteen bij binnenkomst. Op dezelfde plek wordt jouw pas voortaan gescand bij het inleveren van je oud metaal.

Welke voordelen heb ik allemaal met de Staalpas?

Het belangrijkste is een hogere prijs per kilo voor je oude metalen. Maar met de Staalpas kun je ook profiteren van acties en aanbiedingen. Daar houden we je natuurlijk van op de hoogte. Mogelijk bieden we in de toekomst ook online administratie via de Staalpas.

Wat is mijn opbrengst met de Staalpas en via Tikkie?

Dit kun je heel makkelijk terugvinden in ons overzicht van de actuele schrootprijzen. In de eerste prijskolom vind je per metaalsoort onze ‘gewone’ kiloprijzen, die al heel goed zijn. Meteen daarnaast is de hogere prijs zichtbaar die houders van onze Staalpas ontvangen. De derde prijskolom laat zien dat de prijs per kilo bij uitbetaling via een Tikkie nóg een stukje hoger wordt.