Oud ijzer prijs

Krommenhoek Metals uit Rotterdam is al sinds jaar en dag een begrip in de regio als het gaat om het inzamelen en verwerken van oud ijzer en de hoogste oud ijzer prijs. De oud ijzer prijs bij Krommenhoek Metals staat gewoon online en wordt dagelijks aangepast. Bekijk ze in onze schrootprijzen tabel

Oud ijzer inleveren

Voor het inzamelen van oud ijzer en oude metalen maken wij gebruik van (geijkte) weegbruggen (50 ton voor in- en uitgaande vrachtwagens) en een weegplateau (5000 kilo), voorzien van geautomatiseerde uitleesapparatuur voor zowel het kantoor als de chauffeur. Voor grote partijen oud ijzer en oude metalen hebben wij de beschikking over een analyseapparaat, dat de legering nauwkeurig afmeet.

Naast oud ijzer kun je bij Krommenhoek Metals ook terecht met je andere metalen, zoals aluminium, koper, lood etc.

Actuele oud ijzer prijzen

Laatste prijswijziging 22-06-2024


Oude metalen
Product
Staalpas prijs Staalpas prijs
Staalpas + instant payment prijs Staalpas + instant payment prijs
Standaard prijs Aantal kg Prijs
Koper prijs € 6,90  - Staalpas prijs € 7,00  - Staalpas + instant payment prijs € 6,80 0,00
Oud messing prijs € 4,30  - Staalpas prijs € 4,40  - Staalpas + instant payment prijs € 4,20 0,00
Oud brons prijs € 5,20  - Staalpas prijs € 5,30  - Staalpas + instant payment prijs € 5,10 0,00
Oud lood prijs € 1,40  - Staalpas prijs € 1,45  - Staalpas + instant payment prijs € 1,30 0,00
Oud zink prijs € 1,30  - Staalpas prijs € 1,35  - Staalpas + instant payment prijs € 1,20 0,00
Oud aluminium prijs € 1,10  - Staalpas prijs € 1,15  - Staalpas + instant payment prijs € 1,05 0,00
Oud RVS prijs € 1,10  - Staalpas prijs € 1,15  - Staalpas + instant payment prijs € 1,00 0,00
Gruis ijzer prijs € 0,18  - Staalpas prijs € 0,19  - Staalpas + instant payment prijs € 0,17 0,00
Totaal: 0,00

Oud ijzer laten ophalen?

Krommenhoek Metals in Rotterdam biedt haar klanten de zogenoemde oud metaal containerservice: het plaatsen van oud metaal containers voor het inzamelen van oud ijzer en oud metaal restanten op jouw (bedrijfs)terrein en het ophalen ervan. Het assortiment in oud metaal containers is zeer uitgebreid. Afhankelijk van de behoefte, leveren wij oud metaal containers van 1 tot 40 kubieke meter, flat racks en zelfs vloeistofdichte oud metaal boxen.

Bij Krommenhoek bieden we meerdere mogelijkheden voor diverse hoeveelheden oud ijzer. Zo kun je ook gebruik maken van de 24 uur palletbox service. Deze unieke service is uitermate geschikt voor kleinere hoeveelheden oud ijzer en duurdere metalen zoals bijvoorbeeld koper, aluminium en messing. 

Onze service heeft meerdere unieke voordelen. Zo is het plaatsen van een schrootcontainer bijna altijd gratis en wordt deze binnen 24 uur geplaatst. Je hoeft maar te bellen of te mailen en wij komen de container binnen 24 uur weer ophalen om deze te legen. Dé ideale oplossing als je jouw oude industriële rommel verantwoord wilt laten afvoeren door een gespecialiseerde partner.

Waarom fluctueert de oud ijzer prijs? 

De oud ijzer prijs fluctueert op kleine schaal, dit is je vast weleens opgevallen als je regelmatig oud ijzer afvoert. Dit heeft logischerwijs te maken met de vraag en het aanbod in oud ijzer. Zoals dit geldt voor veel producten, metalen en grondstoffen, speelt ook de schaarste een grote rol. Wanneer er minder vraag is naar oud ijzer en het aanbod hoog is, zal de prijs dalen. Zo zal de oud ijzer prijs stijgen wanneer de vraag toeneemt en het aanbod laag is. Houd daarom goed onze actuele prijzen in de gaten.

Wij houden de actuele oud ijzer prijzen up-to-date zodat je van te voren altijd weet wat jouw oude ijzer oplevert. In onze tabel heb je een duidelijk overzicht van alle metaalsoorten en de prijzen hiervan. Download voor je bezoek aan onze recycle plaats de sorteer handleiding

Speciale metalen

Speciale metalen komen een stuk minder vaak voor dan oud ijzer, maar niet minder gewenst bij Krommenhoek Metals. Ook met speciale oude metaalsoorten ben je van harte welkom in ons recycle centrum. Voor speciale metalen gelden andere prijzen, het ene metaal is meer waard dan het andere. Zoals je hebt kunnen lezen heeft dit te maken met de vraag en het aanbod van de metaalsoort. In het overzicht staan ook diverse oude metalen die je tegen een goede prijs bij ons in kunt komen leveren. De actuele prijzen worden vrijwel dagelijks bijgewerkt en zijn altijd up-to-date. Wil je meer weten over specialen metalen? Lees meer over het inleveren van speciale metalen bij Krommenhoek Metals.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen oud ijzer

Waar kan ik mijn oud ijzer verkopen?

Oud ijzer kun je verkopen aan erkende metaalrecycling bedrijven welke aangesloten zijn bij de Metaal Recycling Federatie. (www.mrf.nl) Krommenhoek Metals b.v. in Rotterdam is hier lid van dagelijks geopend voor ontvangst van oud ijzer en oude metalen.

Hoe werkt het verkopen van oud ijzer?

Je kunt bij ons oud ijzer verkopen tegen de dagelijks vastgestelde oud ijzer prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud ijzer samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze.

Waar kan ik mijn oud ijzer inleveren?

Bij Krommenhoek Metals in Rotterdam. En door 1000 kg oud ijzer in te leveren bij ons draag je bij aan een besparing van 1100 kg ijzererts en 630 kg steenkool. (bron: www.bir.org)

In de sorteerlocatie van Krommenhoek Metals sta je overdekt en kun je dus in weer en wind lossen. De inleverlocatie is direct gesitueerd naast de A20, dus je bent snel op de locatie. Daarnaast word je snel geholpen.

Hoe werkt het inleveren van oud ijzer?

Je kunt bij ons oud ijzer inleveren tegen de dagelijks vastgestelde oud ijzer prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud ijzer samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude metalen naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling.

Wat is de oude ijzer prijs vandaag?

De actuele oud ijzer prijs wordt dagelijks ge-update op de schrootprijzen pagina van Krommenhoek Metals.

Wat is de oud ijzer prijs verwachting?

Dit is geheel afhankelijk van de wereldwijde behoefte aan secundaire grondstoffen zoals oud ijzer. Is er meer vraag dan aanbod: dan zal de oud ijzer prijs stijgen. Overstijgt het aanbod de vraag, dan zal in de regel de marktprijs voor schroot dalen. De behoefte naar oud ijzer schroot als grondstof voor staalfabrieken is ook afhankelijk van de transitie van staalfabrieken en duurzame productiemethoden. Immers de inzet van ijzerschroot t.o.v. ijzererts is een veel duurzamere productiemethode. Zo bespaar je tot wel 58% C02.