Oud lood prijs

Je kunt bij Krommenhoek je oude lood inleveren tegen de actuele dagprijs. Lood is veelal terug te vinden in onze daken, glas in lood deuren of ramen, accu’s en nog veel meer producten die wij dagelijks gebruiken. Heb je een grote hoeveelheid lood dat afgevoerd moet worden? Wij komen het in de meeste gevallen gratis bij je halen. Ben je bezig met een groot project of heb je geregeld grote hoeveelheden oud lood of andere metalen, dan kun je gebruik maken van onze 24 uur container of pallet service.

Oud lood is een eenvoudig te recyclen metaal met een smeltpunt van 327 graden Celsius en een kookpunt van : 2467 graden Celsius. Lood is makkelijk vervormbaar en tevens een erg goede geleider. Je vindt lood dan ook op vele plekken terug en het wordt veel gebruikt om loodballast van te maken.

Laatste aanpassing, 25 09 2023


Oude metalen
Product Prijs per kg
Prijs met Staalpas Prijs met Staalpas
Prijs met staalpas + tikkie Prijs met staalpas + tikkie
Aantal kg Prijs
Oud koper handgepeld prijs € 6,65 € 6,75  - Prijs met Staalpas € 6,85  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Koper prijs € 5,80 € 5,90  - Prijs met Staalpas € 6,00  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud messing prijs € 3,75 € 3,85  - Prijs met Staalpas € 3,95  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud brons prijs € 4,50 € 4,60  - Prijs met Staalpas € 4,70  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud kabel prijs € 2,00 € 2,10  - Prijs met Staalpas € 2,20  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud lood prijs € 1,35 € 1,45  - Prijs met Staalpas € 1,50  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud zink prijs € 1,30 € 1,40  - Prijs met Staalpas € 1,45  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud aluminium prijs € 0,90 € 0,95  - Prijs met Staalpas € 1,05  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud RVS prijs € 1,00 € 1,05  - Prijs met Staalpas € 1,10  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oude accu prijs € 0,50 € 0,55  - Prijs met Staalpas € 0,60  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oude elektromotoren prijs € 0,45 € 0,46  - Prijs met Staalpas € 0,47  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Grondkabel prijs € 0,80 € 0,85  - Prijs met Staalpas € 0,90  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Auto kabelbomen € 2,25 € 2,45  - Prijs met Staalpas € 2,45  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oude transformator blokjes € 0,45 € 0,46  - Prijs met Staalpas € 0,47  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud ijzer prijs € 0,18 € 0,19  - Prijs met Staalpas € 0,20  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Gruis ijzer prijs € 0,15 € 0,16  - Prijs met Staalpas € 0,17  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Aluminium pvc kabel € 0,40 € 0,45  - Prijs met Staalpas € 0,50  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Aluminium offset drukplaten € 1,50 € 1,60  - Prijs met Staalpas € 1,70  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oud widia prijs € 11,00 € 11,50  - Prijs met Staalpas € 12,00  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
IJzer-draaisel (of -draailingen) € 0,15 € 0,16  - Prijs met Staalpas € 0,17  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Aluminium velgen van auto's € 1,45 € 1,50  - Prijs met Staalpas € 1,55  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Papier en karton prijs € 0,01 € 0,01  - Prijs met Staalpas € 0,01  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Totaal: 0,00

Hoe wordt de oud lood prijs bepaald?

Wanneer je oud lood wilt afvoeren, ben je uiteraard benieuwd naar de prijs. Je kunt op internet veel lezen over actuele prijzen en over het fluctueren hiervan. De prijs van oud lood wordt per dag bepaald aan de hand van verschillende pijlers. Vraag en aanbod zijn de meest belangrijke factoren om de prijs van oud lood te bepalen. Wanneer de vraag hoog is en het aanbod laag, zal de prijs stijgen. In het geval dit andersom is, zal de prijs van oud lood dalen. Wij houden rekening met de koersen van LME. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij je vrijwel altijd de beste prijs bieden. 

Je kunt de opbrengst van het lood dat je beschikt zelf berekenen. In het overzicht van onze schrootprijzen staan de actuele prijzen vermeld per metaalsoort. Dit overzicht wordt dagelijks meermaals bijgewerkt en is altijd up to date. Kom je er niet uit? Stuur ons een foto van je oude lood via onze WhatsApp service, we kunnen je vrijwel direct een goede schatting geven van de opbrengst.

Oud lood inleveren of op laten halen

Een kleine hoeveelheid lood kun je zelf naar onze recycle plaats komen brengen. Heb je vaker grote hoeveelheden oud lood, dan is onze containerservice zeer interessant. Krommenhoek biedt al haar klanten een unieke oud metaal containerservice. Wij plaatsen een container in het gewenste formaat op het bedrijventerrein en komen deze op aanvraag binnen 24 uur legen. 

Ons assortiment oude containers is zeer uitgebreid. Afhankelijk van jouw behoefte, leveren wij containers van 1 tot wel 40 kubieke meter. We beschikken over containers voor oude metalen en zelfs vloeistofdichte containers. 

Oud lood palletboxen 

Voor kleinere hoeveelheden oud lood hebben wij palletboxen ter beschikking. Deze zijn uitermate geschikt voor kleinere hoeveelheden oude metalen of specialen metalen zoals koper, aluminium en messing. Ook het inzamel proces met kleine hoeveelheden oud lood loopt volledig volgens de hoogste milieu eisen. De voordelen van onze palletboxen: 

  • Geheel uit hoogwaardig kunststof 
  • Egale wanden 
  • Representatieve uitstraling 
  • Vloeistofdicht

Milieuvriendelijk oud lood afvoeren

Krommenhoek heeft een professionele bedrijfsvoering bovenaan de agenda staan. Wij beschikken over de belangrijkste certificeringen en keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, bekend als: ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 en het MRF-Keurmerk van de Metaal Recycling Federatie.

Je kunt bij Krommenhoek terecht met al je oude metalen, we hebben experts in dienst op ieder gebied. We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit als het gaat om klantenservice, gemak, dienstverlening en het milieuvriendelijk afvoeren van al jouw oude metalen. Heb je vragen, ben je geïnteresseerd in onze containerservice of wil je weten wat jouw oude lood oplevert? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantgerichte medewerkers.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen lood prijs

Wat is de prijs van lood?

De oud lood prijs wisselt continue en wordt bij Krommenhoek Metals dagelijks ge-update op https://www.kh-metals.nl/nl/schrootprijzen/

Waar kan ik mijn lood inleveren?

Bij Krommenhoek Metals in Rotterdam. En door je oude lood in te leveren bij ons draag je bij aan een CO2-reductie van 99% tov lood wat wordt geproduceert uit primaire grondstoffen. (bron: www.bir.org) Daarnaast is lood wereldwijd een schaars product en vertegenwoordigd dit zelfs als restwaarde een hoge vergoeding.

Waar kan ik mijn lood verkopen?

Bij Krommenhoek Metals in Rotterdam. En door je oude lood te verkopen bij ons draag je bij aan een CO2-reductie van 99% tov lood wat wordt geproduceert uit primaire grondstoffen. (bron: www.bir.org) Daarnaast is lood wereldwijd een schaars product en vertegenwoordigd dit zelfs als restwaarde een hoge vergoeding.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met je oud lood naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je lood duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling.

Kan lood worden gerecycled

Zeker! Lood is 100% recyclebaar en wordt zeker opnieuw gebruikt. Lood is een duurzaam en schaars materiaal en kan u flink wat geld opleveren wanneer u uw oude lood inlevert bij Krommenhoek Metals. 

Hoe wordt de oud lood prijs bepaald?

De oud lood prijs wordt bepaald door vraag en aanbod in de markt van oud lood. Lood wordt bijvoorbeeld erg veel toegepast in de bouw. Zijn er veel bouwprojecten gaande en zijn ook andere economische factoren erg positief? Dan is het aannemelijk dat de loodprijs stijgt. Wil je het zeker weten? Kijk dan voor een actuele prijs op onze website.