Certificering ondersteunt onze professionaliteit

Krommenhoek Metals heeft professionele bedrijfsvoering hoog op de agenda staan en beschikt daarom over de belangrijkste certificeringen en keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu: ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 en het MRF-keurmerk van de Metaal Recycling Federatie.

Omdat het werken met metalen en recycling op tal van terreinen risico’s met zich meebrengt, hechten wij veel waarde aan het werken volgens procedures en het voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving. Voorop staat de veiligheid van onze medewerkers, klanten en de omgeving die Krommenhoek Metals wil waarborgen. Op de voet gevolgd door het handhaven van een constante kwaliteit in onze dienstverlening. Daarop hebben wij onze bedrijfsvoering ingericht en het is goed dat er een onafhankelijke partij bestaat die regelmatig toetst of onze mensen, procedures, systemen en diensten die veiligheid en kwaliteit waar kunnen blijven maken. Het houdt ons scherp en tegelijkertijd zijn we hierdoor in staat om onze klanten steeds opnieuw te kunnen verzekeren van de meest professionele dienstverlening.

kiwa-iso-9001-logo-nl

  kiwa-iso-14001-logo-nl

 

 

 

 

Naast dat wij lid zijn van de landelijke Metaal Recycling Federatie zijn wij ook ''Gold Member'' van het Bureau of International Recycling. Dit is de belangenorganisatie van een wereldwijd netwerk aan gecertificeerde metaalrecycling bedrijven. De gold status onderschrijft onze onberispelijke reputatie.

kiwa-iso-9001-logo-nl

  MRF metaal recycling federatie