Oud ijzer Barendrecht

Schroothandel Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met de oud ijzer en oude metalen inzameling in Barendrecht. Het aan de zuidkant van Rotterdam gelegen Barendrecht heeft een belangrijke rol in de regio. Veel productie en toeleveranciers van het havengebied bevinden zich hier. Dit mede door de uitstekende ligging, precies op de kruising van de snelwegen A15 en de A16.  Voor particulieren en installateurs is het qua afstand makkelijk om bij Krommenhoek Metals te komen. Zo hebben we al sinds jaren een aanzienlijke groep particulieren en installateurs die hun oud ijzer en oude metalen komen brengen bij ons op de werf. 

Ook hebben we een aantal zakelijke klanten bij wie we het oud ijzer en oude metalen weghalen. Deze hebben een schrootcontainer of oud metaalbox van Krommenhoek Metals staan. Het fijne voor deze klanten is dat ze snel een nieuwe container hebben als de huidige vol zit.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Barendrecht. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.