Oud ijzer Den Haag

Krommenhoek Metals is al vele jaren actief met haar oud ijzer en oud metaal containerservice in Den Haag. In het grootstedelijk gebied van Den Haag is veel bedrijvigheid. Dit gebied loopt gelijk over in het Westland en vertegenwoordigt een hoge mate van ondernemerschap. Mentaliteit is vaak bepalend. Hard werken en een directe benadering zorgen ervoor dat in dit gebied zo’n 25% van al het geld verdiend wordt. In dit gebied past Krommenhoek Metals naadloos. Sinds 1925 is met hard werken bereikt waar Krommenhoek Metals nu is en voor staat.

We hechten veel waarde aan directe communicatie en transparantie. Daarom zijn wij nog steeds vrijwel de enige die zijn schrootprijzen gewoon online toont. Zodat je precies kunt uitrekenen wat je kunt krijgen voor oud ijzer en oude metalen in Den Haag!

Containerservice oud ijzer in Den Haag

Ook hebben wij voor klanten een unieke 24-uurs oud ijzer en oud metaal containerservice. Is de container vol? Dan zorgen wij ervoor dat hij binnen 24 uur geleegd is. Heb je als particulier oud ijzer in Den Haag? Je kunt het bij ons brengen. Het wordt dan professioneel gewogen met ons geautomatiseerde systeem. Zo kun je er zeker van zijn dat je een goede prijs voor jouw oude metalen en oud ijzer krijgt.

Schroom niet om de telefoon te pakken en ons te bellen. Aan de telefoon kunt je al jouw vragen kwijt omtrent oud ijzer en de verwachte opbrengst. Je kunt vrijblijvend contact opnemen.

Oud ijzer prijzen

De oud ijzer prijs van jouw oud ijzer in Den Haag kan variëren door middel van een aantal variabelen. Een daarvan is uiteraard het gewicht, en een andere belangrijke factor is de staat en de kwaliteit van het oude ijzer. Via de tabel op onze website kun je een schatting maken van het bedrag dat je zult ontvangen voor jouw oude ijzer. Ter plekke zullen we jouw oude metalen nauwkeurig afwegen. 

Krommenhoek Metals richt zich naast klantvriendelijkheid, goede service en transparantie ook op duurzaamheid. Zo worden oude metalen gerecycled en omgevormd tot nieuwe producten, zoals ballast elementen. Dit helpt milieuvervuiling te voorkomen en draagt bij aan een schonere planeet. 

Oud ijzer laten ophalen in Den Haag 

Je oude ijzer laten ophalen in Den Haag door Krommenhoek Metals is een eenvoudige en snelle manier om van jouw oude ijzer af te komen. Je kunt een afspraak maken met onze buitendienst, we zijn regelmatig in Den Haag te vinden met onze oud ijzer wagens. Wij wegen jouw oude ijzer nauwkeurig voor je af, waarna je van ons een eerlijke prijs ontvangt.

Als particulier jouw oud ijzer afvoeren in Den Haag

Ook voor particulieren staan wij klaar met onze gewaardeerde service. Ervaring, een persoonlijke aanpak en deskundige medewerkers die jou maar al te graag willen helpen. Wij kunnen je helpen met uw oude ijzer in Den Haag. 

De prijzen van oud ijzer kunnen veranderen. Op onze website kun je, voorafgaand aan het bezoek aan onze recycle plaats, vinden wat jouw schroot waard is. Uit ervaring blijkt dat het altijd loont om vanuit de omgeving van Den Haag jouw oude ijzer te komen brengen naar onze hoofdvestiging in Rotterdam, mede door de goede prijzen die wij je bieden. Wij krijgen dagelijks veel positieve reacties van onze (vaste) klanten over onze service. Hier zijn wij trots op. Heb je vragen of wil je meer weten over wat wij kunnen doen voor jouw oude ijzer in Den Haag? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of bel direct met een van onze deskundige medewerkers, we staan je graag direct te woord. 

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Krommenhoek Metals

 

OPENINGSTIJDEN
    • Maandag  – 
    • Dinsdag  – 
  • Woensdag  – 
  • Donderdag  – 
  • Vrijdag  – 
  • Zaterdag  – 

Met welke oude metalen kan ik bij Krommenhoek terecht?

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen, verwerken en recyclen van vrijwel iedere soort metaal. Je kunt bij ons terecht met uw oude koper, lood, zink, aluminium en RVS.

Waarom oud ijzer inleveren bij Krommenhoek Metals?

Je krijgt bij ons gegarandeerd de beste prijs voor jouw oude metalen. Wij zorgen voor een snelle en veilige afhandeling en hebben een transparante werkwijze. Wij opereren op duurzame wijze en verlenen je een uitstekende service. 

Hoe wordt de prijs van mijn oud ijzer in Den Haag berekend?

De prijs die je krijgt voor jouw oude metalen is vooral afhankelijk van de vraag vanuit de fabrieken en wat leveranciers te bieden hebben. Wanneer een smelterij staat te springen om een nieuwe lading en het aanbod schaars is, stijgen de prijzen. Dit kan er andersom ook voor zorgen dat de prijs daalt. Daarom kun je op onze website altijd de actuele prijs terugvinden.