Oud ijzer Den Haag

Krommenhoek Metals is al vele jaren actief met haar oud ijzer en oud metaal containerservice in Den Haag. In het grootstedelijk gebied van Den Haag is veel bedrijvigheid. Dit gebied loopt gelijk over in het Westland en vertegenwoordigt een hoge mate van ondernemerschap. Mentaliteit is vaak bepalend. Hard werken en een directe benadering zorgen ervoor dat in dit gebied zo’n 25% van al het geld verdiend wordt.  In dit gebied past Krommenhoek Metals naadloos. Sinds 1925 is met hard werken bereikt waar Krommenhoek Metals nu is.

We vinden het dan ook heel belangrijk dat we direct en transparant over komen. Daarom zijn wij nog steeds vrijwel de enige die zijn schrootprijzen gewoon online heeft. Zodat u precies kunt uitrekenen wat u kunt krijgen voor oud ijzer en oude metalen!

Ook hebben wij voor klanten een unieke 24-uurs oud ijzer en oud metaal containerservice. Is uw container vol? Dan zorgen wij ervoor dat hij binnen 24 uur geleegd is. Heeft u als particulier oud ijzer? U kunt het bij ons brengen. Het wordt dan professioneel gewogen met ons geautomatiseerd systeem. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede prijs voor uw oude metalen en oud ijzer krijgt!

Schroom niet om de telefoon te pakken, en ons te bellen. Aan de telefoon kunt u al uw vragen kwijt omtrent uw oud ijzer, en de verwachte opbrengst!

Ga naar de Krommenhoek Metals contact pagina.