Oud ijzer Naaldwijk

Het door glastuinbouw overheerste dorp Naaldwijk is een plaats in het Westland. Vanwege de velen kassen in het Westland wordt het ook wel ‘’de Glazen Stad’’ genoemd. Krommenhoek Metals heeft veel contacten in Naaldwijk. Voor bedrijven plaatsen we schrootcontainers voor oud ijzer en oud metalen zoals aluminium. We legen ze op afroep, en zorgen dat het bedrijf een hoge opbrengstprijs krijgt voor de oude metalen en/of het oud ijzer.

Ook voor particulieren en installateurs is Krommenhoek Metals een interessante partij. We betalen goede schrootprijzen. Dat betekend dat u het ritje naar Rotterdam er dubbel en dwars uithaalt. Daarbij kunt u de schrootprijzen gewoon op onze website van tevoren zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Naaldwijk. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.