Oud ijzer Rotterdam

Schroothandel Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met de oud ijzer en oude metalen inzameling in Rotterdam. Rotterdam en het daarbij onlosmakelijk verbonden havengebied, is van oudsher een regio waar veel oud ijzer en oude metalen verzamelt worden. De locatie van Krommenhoek Metals is te vinden in het oud ijzer en oud metaalrecycling hart van Europa: Rotterdam. Rotterdam staat bekend als een innemende en ondernemende havenstad waar één van de grootste havens is gesitueerd. Krommenhoek Metals, direct gelegen naast de A20 en aan het water, is de oud ijzer en oud metaal dienstverlener voor bedrijven en industrieën en past dan ook perfect in dit plaatje van een typisch Rotterdams bedrijf. Van hieruit worden oude metalen ingekocht, bewerkt, klaar gemaakt voor recycling en uiteindelijk extern gedistribueerd door heel de wereld.

Toen de regio nog niet gewaardeerd werd als top-3 grootste haven van de wereld, was Krommenhoek Metals al actief als oud ijzer verwerker. Sinds 1925 is Krommenhoek nauw verbonden met alle bedrijvigheid in de regio Rotterdam. Dat er sindsdien op het gebied van oud ijzer veel veranderd is, zal u niet verbazen. Dat Krommenhoek Metals nog steeds een grote bijdrage levert aan het proces van metaal recycling is te danken aan de hoge prioriteit die gegeven wordt aan innovatie en klantvriendelijkheid. Gewoon onderdeel van onze service in schroot!

Om ons klantvriendelijke imago te versterken, doen wij niet geheimzinnig over onze schrootprijzen. Deze transparantie levert ons uitsluitend positieve reacties op. En schept voor u duidelijkheid over de verwachte opbrengst van uw oud ijzer. Verder krijgt u op de werf alle hulp die u nodig heeft met het lossen van uw oud ijzer en oude metalen. Een professioneel team weegt uw oud ijzer, en rekent gelijk af op de manier zoals u het wenst. Uiteraard zijn onze bedrijfsprocessen geheel geautomatiseerd, hierdoor verlopen de bedrijfsprocessen secuur en correct.

Heeft u regelmatig een grote hoeveelheid oud ijzer? Dan krijgt u een container of een box via onze oud metaal containerservice. Naarmate uw hoeveelheid krijgt u een oud metaal box die past bij uw wensen. Deze variëren van 1 tot 40 kubieke meters. Is uw container vol, dan ruilen wij hem om binnen 24 uur!
Wilt u meer weten? Hier vind u onze contactgegevens. Of vul dit formulier in, en wij bellen u terug!

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.