Oud ijzer Rotterdam

Schroothandel Krommenhoek Metals is jou ook graag van dienst met inzamelin van oud ijzer Rotterdam en oude metalen Rotterdam. Rotterdam en het daarbij onlosmakelijk verbonden havengebied, is van oudsher een regio waar veel oud ijzer en oude metalen verzamelt worden. De locatie van Krommenhoek Metals is te vinden in het oud ijzer en oud metaalrecycling hart van Europa: Rotterdam. Rotterdam staat bekend als een innemende en ondernemende havenstad waar één van de grootste havens is gesitueerd. Krommenhoek Metals, direct gelegen naast de A20 en aan het water, is de oud ijzer en oud metaal dienstverlener voor bedrijven en industrieën en past dan ook perfect in dit plaatje van een typisch Rotterdams bedrijf. Van hieruit worden oude metalen ingekocht, bewerkt, klaar gemaakt voor recycling en uiteindelijk extern gedistribueerd door heel de wereld.

Toen de regio nog niet gewaardeerd werd als top-3 grootste haven van de wereld, was Krommenhoek Metals al actief als oud ijzerboer. Sinds 1925 is Krommenhoek nauw verbonden met alle bedrijvigheid in de regio Rotterdam. Dat er sindsdien op het gebied van oud ijzer veel veranderd is, zal je niet verbazen. Dat Krommenhoek Metals nog steeds een grote bijdrage levert aan het proces van metaal recycling is te danken aan de hoge prioriteit die gegeven wordt aan innovatie en klantvriendelijkheid. Gewoon onderdeel van onze service in schroot!

Om ons klantvriendelijke imago te versterken, doen wij niet geheimzinnig over onze schrootprijzen. Deze transparantie levert ons uitsluitend positieve reacties op. En schept voor jou duidelijkheid over de verwachte opbrengst van jouw oud ijzer. Verder krijg je op de werf alle hulp die je nodig hebt met het lossen van het oud ijzer en oude metalen. Een professioneel team weegt jouw oud ijzer, en rekent gelijk af op de manier zoals jij het wenst. Uiteraard zijn onze bedrijfsprocessen geheel geautomatiseerd, hierdoor verlopen de bedrijfsprocessen secuur en correct.

Heb je regelmatig een grote hoeveelheid oud ijzer Rotterdam? Dan krijg je een container of een box via onze oud metaal containerservice. Naarmate jouw hoeveelheid krijgt je een oud metaal box die past bij jouw wensen. Deze variëren van 1 tot 40 kubieke meters. Is de container vol, dan ruilen wij hem om binnen 24 uur!
Wil je meer weten? Hier vind je onze contactgegevens. Of vul dit formulier in, en wij bellen je terug!

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzerboer en oude metalen inzameling.

Krommenhoek Metals in Rotterdam

Krommenhoek Metals is gevestigd in Rotterdam, vlak bij de Rotterdamse haven. Je kunt bij ons terecht met al je oude schroot.

OPENINGSTIJDEN

    • Maandag  – 
    • Dinsdag  – 
  • Woensdag  – 
  • Donderdag  – 
  • Vrijdag  – 
  • Zaterdag  – 

Veelgestelde vragen over oud ijzer Rotterdam

Waar krijg je geld voor oud ijzer?

Je kunt met je oud ijzer terecht bij de gemeentewerf van Rotterdam, hier krijg je alleen geen geld voor je schroot.

Krommenhoek Metals is altijd op zoek naar nieuwe bronnen van oud ijzer. Wij bieden de best mogelijke prijs voor oud ijzer en/of andere metalen. 

Wat is de huidige oud ijzer prijs?

Je kunt de actuele prijs vinden op onze schrootprijzen pagina. Deze wordt dagelijks bijgewerkt, zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt.

Daarnaast bieden wij de beste prijs voor oud ijzer Rotterdam!