Waarom krijg je een hogere opbrengst via Tikkie dan bij contante uitbetaling?

Bij Krommenhoek Metals krijgen we er nog weleens opmerkingen over. Dan vragen klanten: “Maar contant was toch juist altijd het beste? Waarom betalen jullie dan meer per kg als het via een Tikkie gaat?”

Vroeger gold inderdaad: ‘Cash is king’. Maar dat gaat tegenwoordig steeds minder op. Overheid en banken proberen contante betaling steeds meer te ontmoedigen. Het bestellen van geld wordt duurder, net als het inleveren. Er komt ook landelijke wetgeving aan, met een limiet per transactie voor contant geld. Het maximum daarvoor wordt nog bepaald.

Daarom zijn we blij dat er een goed alternatief is gevonden. Samen met Recirculo en Tikkie heeft Krommenhoek in het najaar van 2021 Tikkie Terug geïntroduceerd als betaalmiddel. Niet alleen omdat contant geld steeds lastiger wordt. Want in vergelijking met cash is een Tikkie ook nog eens sneller, (veel) veiliger en heel gemakkelijk.

Voor jou als klant is het prettig dat het geld direct op je rekening staat. Je krijgt daar ook een bewijs van.

En wij besparen vooral tijd op administratieve en fysieke handelingen. Bovendien kunnen we de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers beter waarborgen, door het ontbreken van grote contante geldstromen. We vinden dat onze klanten moeten meeprofiteren van deze voordelen. Daarom geven we een hogere schrootprijs per kg bij betaling met Tikkie Terug.

Terug