Oude laptops inleveren

Er is steeds meer mogelijk met onze telefoons en tablets. Toch is de laptop voor veel mensen niet meer weg te denken, zakelijk of privé. In deze tijden is de technologische vooruitgang nauwelijks bij te benen. We willen mobiel zijn, maar verlangen ook de hoogste snelheden. Terwijl we steeds zwaardere besturingssystemen en apps gebruiken.

Wanneer uw laptop toe is aan vervanging, wilt u de oude inleveren. Liefst bij een recyclingbedrijf, dat is wel zo duurzaam. Een betrouwbare partij bovendien, die op discrete wijze zorgdraagt voor de vernietiging van gegevens die eventueel nog op uw oude laptop staan.

Specialist in recycling van oude laptops

Uw oude laptop kunt u gerust inleveren bij Krommenhoek Metals. Zo weet u zeker dat deze op duurzame wijze wordt verwerkt.Krommenhoek Metals is de specialist op het gebied van elektronica recycling.

Zowel organisaties en instellingen als particulieren kunnen bij ons oude laptops inleveren, per stuk of in grotere hoeveelheden. Beschikt u over flinke aantallen oude zakelijke laptops? Neem dan contact op met Krommenhoek. Dan kunnen we u een voorstel op maat doen.

Oude laptops inleveren op z’n duurzaamst

Krommenhoek Metals heeft veel ervaring in het omgaan met oude laptops en andere elektronica, en is WEEELABEX-gecertificeerd. Verder werken we exclusief samen met een sociale werkplaats. Daar worden oude laptops handmatig gedemonteerd, hoofdzakelijk door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij die werkwijze kunnen we de hoogste recycle-percentages en de schoonste materiaalstromen garanderen. We verwerken de oude metalen en gebruiken dit om nieuwe producten van te maken zoals ballast producten.

Laptops bevatten niet alleen waardevolle onderdelen, maar ook (milieu)gevaarlijke. Zo bestaat er een brandrisico wanneer de batterij verkeerd wordt behandeld. En laptopschermen kunnen kwik bevatten, vooral bij oudere modellen. Daarom is het belangrijk dat uw oude laptops naar een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf gaan.

U ziet: wij bieden dus de meest duurzame oplossing voor het inleveren van laptops, ook op het gebied van social return.

Laptops laten opkopen

Wilt u meer dan tien laptops inleveren van maximaal vijf jaar oud? Dan kan Krommenhoek deze van u opkopen. U ontvangt een scherpe prijs per werkende laptop. Bij ons worden ze volledig nagekeken en refurbished.

Voor datavernietiging met gecertificeerde software betaalt u niets extra! Dat zit standaard verwerkt in onze inkoopprijs, net als een vernietigingsverklaring met uitgebreide registratie, u kunt bij ons veilig uw laptops inleveren.

Wilt u liever dat uw harde schijven worden versnipperd? Lees dan verder.

Vertrouwd omgaan met gegevens en oude laptops

Staan er nog gegevens op uw oude laptop? Dan wilt u natuurlijk niet dat die op straat komen te liggen. Krommenhoek Metals heeft de mogelijkheid om uw harde schijf gecertificeerd te wissen, maar ook om deze te versnipperen. Bij beide methodes garanderen wij dat uw gegevens 100% zeker zijn vernietigd. U ontvangt van ons achteraf een heldere en complete registratie bij uw vernietigingsverklaring.

U kunt uw harde schijven los aanleveren, maar wij kunnen ze ook uit de laptop verwijderen.

Wilt u meer weten over het vernietigen van uw data en gegevens? Kijk dan op onze pagina over datavernietiging.

Ophaaldienst voor bedrijven en instellingen

Wilt u als organisatie een grote partij oude laptops inleveren? Maak dan gebruik van onze ophaaldienst.

Verpakken is niet nodig. Dat doen wij voor u wanneer we langskomen, met zelf meegebrachte emballage. Bijbehorende randapparatuur, bekabeling of andere elektronica kunnen we natuurlijk ook meteen meenemen. Makkelijk toch?

Deze ophaalservice is gratis, indien het gaat om:

  • tenminste tien laptops, die maximaal vijf jaar oud zijn en geschikt voor hergebruik.of
  • minimaal 250 kg* aan oude laptops, randapparatuur, bekabeling en andere elektronica.

Bij bovengenoemde aantallen kunnen we namelijk de restwaarde van de apparatuur gebruiken om onze ophaalkosten te dekken. En als het om hele grote partijen gaat, kan er soms zelfs nog een opbrengst voor u aan vast zitten! Neem contact op voor een voorstel.

* M.u.v. printers en overig bruin- of witgoed.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over het inleveren van oude laptops

Waar kan ik mijn oude laptop inleveren?

U kunt net zoals uw overige oude elektronica uw laptop inleveren bij Krommenhoek. Wij gaan zorgvuldig om met data en vernietigen uw oude laptop. Krommenhoek is WEEELABLEX- gecertificeerd en bevoegd uw oude data vakkundig te vernietigen.

Wat is mijn oude laptop waard?

Wilt u uw oude laptop laten opkopen? Wij kopen oude laptops, computers en overige elektronica van u in. Neem contact op voor de actuele prijzen of voor het maken van een afspraak!

Wat gebeurd er met mijn oude laptop?

Nadat wij uw oude laptop van u inkopen wordt deze vakkundig vernietigd. Wij zijn gecertificeerd uw data te vernietigen en beschikken over speciale shredders. Bruikbare onderdelen worden gerecycled en opnieuw gebruikt. Wij bieden de meest duurzame manier van recycling voor uw oude elektronica apparatuur.