Oude laptops inleveren

Oude laptops zijn geld waard. Kom je oude laptops daarom inleveren bij Krommenhoek Metals. Wij kopen alle soorten laptops van jong tot oud en van enkele stuks tot grote partijen. Oude laptops hebben een waarde per kilogram. Kom je herbruikbare laptops inleveren en heb je minimaal 10 stuks? Dan kunnen wij ook een prijs per stuk betalen wanneer je deze komt inleveren bij ons recycle centrum. Voor het recyclen van een kleine hoeveelheid laptops hoef je geen afspraak te maken en ben je tijdens openingstijden van harte welkom om je laptops in te leveren. 

Als je oude laptops inlevert bij Krommenhoek weet je zeker dat deze op de aller duurzaamste manier worden gerecycled én wanneer zij in aanmerking komen voor hergebruik dat eventueel aanwezige data vakkundig wordt vernietigd.

Specialist in recycling van oude laptops

Je oude laptop kun je gerust inleveren bij Krommenhoek Metals. Zo weet je zeker dat deze op duurzame wijze wordt verwerkt.Krommenhoek Metals is de specialist op het gebied van elektronica recycling.

Zowel organisaties en instellingen als particulieren kunnen bij ons oude laptops inleveren, per stuk of in grotere hoeveelheden. Beschik je over flinke aantallen oude zakelijke laptops? Neem dan contact op met Krommenhoek. Dan kunnen we je een voorstel op maat doen.

Actuele inkoopprijzen oude laptops

Laptop – Beroofd

€ 1,25/kg

Laptop – Compleet

€ 1,70/kg

Docking Station

€ 0,30/kg

Oude laptops inleveren op z’n duurzaamst

Krommenhoek Metals heeft veel ervaring in het omgaan met oude laptops en andere elektronica, en is WEEELABEX-gecertificeerd voor Collection & Logistics. Verder werken we nauw samen met een sociale werkplaats. Daar worden oude laptops handmatig gedemonteerd, hoofdzakelijk door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij die werkwijze kunnen we de hoogste recycle-percentages en de schoonste materiaalstromen garanderen. Uiteindelijk wordt een zo groot mogelijke hoeveelheid metalen teruggewonnen zodat deze weer als grondstof herbruikbaar zijn.

Laptops bevatten niet alleen waardevolle onderdelen, maar ook (milieu)gevaarlijke. Zo bestaat er een brandrisico wanneer de batterij verkeerd wordt behandeld. Ook kunnen laptopschermen kwik bevatten, vooral bij oudere modellen. Daarom is het belangrijk dat oude laptops naar een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf gaan.

Je ziet: wij bieden dus de meest duurzame oplossing voor het inleveren van laptops, ook op het gebied van social return.

Laptops laten opkopen

Wil je meer dan tien laptops inleveren van maximaal vijf jaar oud? Dan kan Krommenhoek deze van je opkopen. Je ontvangt een scherpe prijs per werkende laptop. Bij ons worden ze volledig nagekeken en refurbished.

Voor datavernietiging met gecertificeerde software betaalt je niets extra! Dat zit standaard verwerkt in onze inkoopprijs, net als een vernietigingsverklaring met uitgebreide registratie, je kunt bij ons veilig je laptops inleveren.

Wil je weten of je oude (zakelijke) laptops in aanmerking komen voor hergebruik? Stuur ons dan de volgende gegevens:
– Aantal
– Merk
– Model
– Specificaties van RAM, CPU en HDD/SSD.

Vertrouwd omgaan met gegevens en oude laptops

Staan er nog gegevens op je oude laptop? Dan wil je natuurlijk niet dat die op straat komen te liggen. Krommenhoek Metals heeft de mogelijkheid om je harde schijf gecertificeerd te wissen, maar ook om deze te versnipperen. Bij beide methodes garanderen wij dat je gegevens 100% zeker zijn vernietigd. Je ontvangt van ons achteraf een heldere en complete registratie bij jouw vernietigingsverklaring.

Je  kunt je harde schijven los aanleveren, maar wij kunnen ze ook uit de laptop verwijderen.

Wil je meer weten over het vernietigen van data en gegevens? Kijk dan op onze pagina over datavernietiging.

Ophaaldienst voor bedrijven en instellingen

Wil je als organisatie een grote partij oude laptops inleveren? Maak dan gebruik van onze ophaaldienst.

Verpakken is niet nodig. Dat doen wij voor je wanneer we langskomen, met zelf meegebrachte emballage. Bijbehorende randapparatuur, bekabeling of andere elektronica kunnen we natuurlijk ook meteen meenemen. Makkelijk toch?

Deze ophaalservice is gratis, indien het gaat om:

  • tenminste tien laptops, die maximaal vijf jaar oud zijn en geschikt voor hergebruik.of
  • minimaal 250 kg* aan oude laptops, randapparatuur, bekabeling en andere elektronica.

Bij bovengenoemde aantallen kunnen we namelijk de restwaarde van de apparatuur gebruiken om onze ophaalkosten te dekken. En als het om hele grote partijen gaat, kan er soms zelfs nog een opbrengst voor je aan vast zitten! Neem contact op voor een voorstel.

* M.u.v. printers en overig bruin- of witgoed.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over het inleveren van oude laptops

Waar kan ik oude laptops inleveren?

Oude laptops kun je, net als alle andere soorten oude elektronica, inleveren bij het inlevercentrum van Krommenhoek. Hier vind je ons adres en onze contactinformatie.

Wat is mijn oude laptop waard?

Wij kopen oude laptops in tegen kiloprijzen die wij vermelden op onze website en in onze app. Als je minimaal tien oude laptops van maximaal vijf jaar oud heeft, kunnen wij deze mogelijk ook tegen stuksprijzen inkopen. Vraag ons naar de actuele prijs.

Wat gebeurd er met mijn oude laptop?

Nadat wij de oude laptop van je inkopen wordt deze vakkundig vernietigd. Wij zijn gecertificeerd data te vernietigen en beschikken over speciale shredders. Bruikbare onderdelen worden gerecycled en opnieuw gebruikt. Wij bieden de meest duurzame manier van recycling voor oude elektronica apparatuur.

Wat kun je doen met oude laptops?

Oude laptops bevatten veel waardevolle metalen zoals aluminium, koper, goud, zilver én palladium. Daarnaast heeft een laptop ook een batterij die voor brandgevaar kan zorgen als hier verkeerd mee wordt omgegaan. Gooi je laptop dus niet zomaar weg maar lever deze tegen vergoeding in bij Krommenhoek Metals.