Oude telefoons inleveren

Oude telefoons zijn geld waard en staan daarnaast vol met gegevens, zowel privé als zakelijk. Gooi oude telefoons daarom nooit zomaar weg. Kom oude telefoons inleveren bij Krommenhoek tegen een vergoeding. Dan weet je zeker dat de oude telefoons op de juiste manier worden verwerkt. We betalen kiloprijzen voor verschillende soorten telefoons. Als je een grote partij (zakelijke) telefoons hebt kunnen we deze ook van je opkopen.

Wij zijn in staat om alle data van telefoons te wissen met gecertificeerde software. Ga nooit een telefoon te lijf met een hamer of boormachine. Dit kan tot spontane ontbranding van de batterij leiden!

Vertrouwd en veilig vernietigen

Alle telefoons bevatten een batterij, vrijwel altijd van het type lithium-ion. Het is heel belangrijk om op de juiste manier om te gaan met batterij-houdende apparaten, vanwege mogelijk brandgevaar. Wanneer een lithium batterij beschadigd raakt, ontstaat namelijk het risico op spontane ontbranding. Het is daarom ten zeerste af te raden om telefoons te bewerken met een hamer, dubbel te vouwen of er gaten in te ponsen. Helaas komen we dit nog regelmatig tegen.

Krommenhoek Metals is volledig gecertificeerd en expert in oude telefoons recyclen. Wij beschikken over actuele ISO-certificeringen en zijn bovendien in het bezit van het strenge WEEELABEX-certificaat voor Collection & Logistics. Zo waarborgen wij de beste recycling en de minste impact op het milieu. Kies voor een professionele en gecertificeerde partij als je oude telefoons wilt inleveren en recyclen.  

 

Goede service staat voorop

Wij vinden het belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te helpen, wij doen dan ook alles aan iedereen een goede ervaring te bezorgen. Onze ervaren, deskundige en gecertificeerde medewerkers adviseren je graag en beantwoorden al jouw vragen over oude telefoons recyclen. We beloven je een goede prijs te geven voor je oude elektronica en komen je graag tegemoet waneer je grotere hoeveelheden komt inleveren bij onze recycle plaats.

Grote partij oude telefoons inleveren

Wil je een behoorlijk aantal oude telefoons inleveren en zijn deze in werkende staat? Dan is vernietigen of recyclen vaak zonde. Kies voor de meest milieubewuste en economische optie: laat ze door Krommenhoek opkopen. Aan de hand van het type telefoon kunnen wij een prijs per stuk bieden. Wij zorgen dan voor gecertificeerde data-wiping. Het volledige proces is gedocumenteerd en je ontvangt achteraf van ons een heldere en volledige (data-)vernietigingsverklaring. 

Actuele inkoopprijzen oude telefoons

Mobiele telefoon / GSM – Met batterij

€ 4,70/kg

Mobiele telefoon / GSM – Zonder batterij

€ 7,50/kg

Smartphone – Met batterij

€ 2,40/kg

Volledig gecertificeerde verwerking

Voor verwerkers van elektronica kennen we in Nederland het WEEELABEX-certificaat. Wanneer je jouw oude telefoon laat recyclen door een gecertificeerd bedrijf weet je zeker dat dit gebeurt op een professionele manier. Krommenhoek Metals heeft dit certificaat voor Collection & Logistics, hiermee wordt geborgd dat alle partijen door wie wij elektronica laten verwerken voldoen aan de hoge standaarden die door WEEELABEX/CENELEC worden gesteld.

Bij telefoons is het bijvoorbeeld verplicht om eerst de batterij en het scherm te verwijderen. Wanneer dat niet gebeurt, kunnen er schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Bovendien is er dan risico op brand.

Dit maakt het werken een stuk lastiger. Vooral bij de nieuwste generatie smartphones (o.a. iPhone) met een ingebouwde batterij.

Interesse? Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen over het inleveren van uw oude telefoon

Wat moet ik doen met mijn oude telefoon?

Oude telefoons inleveren samen met andere oude elektronica, kabels en adapters doe je bij Krommenhoek in Rotterdam. jouw oude elektronica is geld waard! Bekijk onze inkoopprijzen op de website.

Is een oude telefoon geld waard?

Ja, een oude telefoon bevat edelmetalen en heeft daarom een waarde. Een enkele telefoon bevat echter een zeer geringe hoeveelheid edelmetaal. Je kunt je oude telefoon inleveren samen met andere elektronica. Grote partijen oude, werkende telefoons worden door Krommenhoek opgekocht.

Waar kan ik mijn oude telefoon laten vernietigen?

Krommenhoek kan jouw oude zakelijke telefoons vernietigen. Alle telefoons worden eerst geregistreerd en de batterij wordt verwijderd. Vervolgens wordt jouw oude telefoon versnippert. Je kunt partijen oude telefoons inleveren tegen betaling, wij kunnen deze dan weer hergebruiken. In dit geval wissen wij alle data met gecertificeerde software.