Haal het maximale uit uw oude katalysatoren!

Bij Krommenhoek Metals kennen wij katalysatoren van binnen en van buiten. Of het nu gaat om katalysatoren van personenauto’s of vrachtwagens, industriële katalysatoren of roetfilters; als recycling-specialist weten wij precies hoe wij het maximale uit uw oude katalysator kunnen halen. En u profiteert daarvan!

Met behulp van een mobiele app kan onze vertegenwoordiger ter plekke zien wat uw oude katalysator waard is. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in de katalysator. Door onze werkwijze kunt u bij ons altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs voor uw oude katalysator(en). Bovendien rekenen wij de onderdelen meteen met u af; contant of per directe overboeking.

“Vertrouwen is alles in onze business. Met de app kan ik klanten laten zien wat hun katalysatoren echt waard zijn. Zo ben je altijd transparant.”

Boyd de Bloois

Katalysator-specialist, 
Krommenhoek Metals

Haal het maximale uit uw oude katalysatoren!

Bij Krommenhoek Metals kennen wij katalysatoren van binnen en van buiten. Of het nu gaat om katalysatoren van personenauto’s of vrachtwagens, industriële katalysatoren of roetfilters; als katalysatoren recycling-specialist weten wij precies hoe wij het maximale uit uw oude katalysator kunnen halen. En u profiteert daarvan!

 Met behulp van een mobiele app kan onze vertegenwoordiger ter plekke zien wat uw katalysator waard is. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in de katalysator. Door onze werkwijze kunt u bij ons altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs voor uw katalysator(en). Bovendien rekenen wij de onderdelen meteen met u af; contant of per directe overboeking.

Wat is uw oude katalysator eigenlijk waard? Met onze unieke app bepalen wij ter plekke de meest actuele en eerlijke prijs voor uw oude katalysatoren. 

Dat geeft zekerheid! 

Direct een prijs opvragen? Upload je foto