LEVER JE OUDE ROETFILTER IN VOOR DE BESTE PRIJS!

Roetfilter recycling

Naast de verwerking van oude katalysators is Krommenhoek Metals gespecialiseerd in de inkoop en recycling van oude roetfilters.

Een roetfilter bevindt zich in een dieselauto en wordt gebruikt om roetdeeltjes, die schadelijk zijn voor de gezondheid, te filteren die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces van de dieselmotor. Binnen Nederland is het verplicht volgens de Euronormen om een roetfilter te plaatsen in alle nieuw geleverde auto’s die momenteel verkocht worden. Voor oudere modellen auto’s kan er een roetfilter achteraf ingebouwd worden of je kunt kiezen om hogere wegenbelasting te betalen.

Om de roetdeeltjes te filteren wordt de roetfilter, net als bij een katalysator, opgebouwd uit een keramisch blok, of een silicium carbide blok. Deze worden voorzien van edelmetalen, zoals Platina, Palladium en Rhodium welke hittebestendig zijn. Dit is handig omdat de roetdeeltjes worden opgeslagen in dit blok om vervolgens zo veel mogelijk te worden schoongebrand.

Krommenhoek Metals is gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van oude roetfilters en het terugwinnen van de edelmetalen.Door onze werkwijze kunt u bij ons altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs voor uw oude katalysator(en). Bovendien rekenen wij de onderdelen meteen met u af; contant of per directe overboeking.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen roetfilter recycling

Waarom met uw oude roetfilter naar Krommenhoek Metals?

In roetfilters zijn veel edelmetalen verwerkt. Wij zorgen ervoor dat je oude roetfilter duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling.

Waar kan ik mijn oude roetfilter verkopen?

Oude roetfilters kun je verkopen aan erkende metaalrecycling bedrijven welke aangesloten zijn bij de Metaal Recycling Federatie. (www.mrf.nl) Krommenhoek Metals b.v. in Rotterdam is hier lid van dagelijks geopend voor ontvangst van oud ijzer en oude metalen

Hoe werkt het verkopen van oude roetfilters?

Je kunt bij ons oude roetfilters verkopen tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oude metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Hoe werkt het inleveren van oud metaal?

Je kunt bij ons oud metaal inleveren tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Actuele schrootprijs

Laatste aanpassing, 27 09 2022


Oude metalen
Product Prijs per kg Prijs via Tikkie Prijs via Tikkie Aantal kg Prijs
Oud koper handgepeld prijs € 6,50 € 6,60  - Prijs via Tikkie 0,00
Koper prijs € 6,00 € 6,10  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud messing prijs € 3,65 € 3,75  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud brons prijs € 4,40 € 4,50  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud kabel prijs € 2,05 € 2,15  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud lood prijs € 1,20 € 1,30  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud zink prijs € 1,60 € 1,70  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud aluminium prijs € 0,75 € 0,85  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud RVS prijs € 0,75 € 0,85  - Prijs via Tikkie 0,00
Oude accu prijs € 0,50 € 0,60  - Prijs via Tikkie 0,00
Oude elektromotoren prijs € 0,35 € 0,45  - Prijs via Tikkie 0,00
Grondkabel prijs € 0,65 € 0,75  - Prijs via Tikkie 0,00
Auto kabelbomen € 2,40 € 2,50  - Prijs via Tikkie 0,00
Oude transformator blokjes € 0,40 € 0,50  - Prijs via Tikkie 0,00
Knip ijzer prijs € 0,20 € 0,21  - Prijs via Tikkie 0,00
Gruis ijzer prijs € 0,17 € 0,18  - Prijs via Tikkie 0,00
Aluminium pvc kabel € 0,60 € 0,70  - Prijs via Tikkie 0,00
Aluminium offset drukplaten € 1,70 € 1,80  - Prijs via Tikkie 0,00
Oud widia prijs € 12,50 € 12,60  - Prijs via Tikkie 0,00
IJzer-draaisel (of -draailingen) Op aanvraag - 0,00
Aluminium velgen van auto's € 1,60 € 1,70  - Prijs via Tikkie 0,00
Papier en karton prijs Op aanvraag - 0,00
Totaal: 0,00