Oude computers inleveren

Zijn uw computers aan vervanging toe? Wilt u oude computers inleveren omdat deze niet meer geschikt zijn voor uw toepassing, door steeds zwaardere applicaties en systemen? Kom dan bij Krommenhoek Metals. Oude computers inleveren of ophalen is meestal gratis en vaak levert het u zelfs nog iets op! Zoek wel altijd een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Dan weet u zeker dat ze uw oude hardware hoogwaardig recyclen, zodat zoveel mogelijk grondstoffen kunnen worden teruggewonnen. Bij Krommenhoek kunt u oude computers inleveren in combinatie met veilige datavernietiging! 

De duurzaamste manier

Krommenhoek Metals is volledig gecertificeerd. Wij beschikken over actuele ISO-certificeringen en zijn bovendien in het bezit van het strenge WEEELABEX-certificaat. Zo waarborgen wij de beste recycling en de minste impact op het milieu. Kies voor een professionele en gecertificeerde partij wanneer u oude computers gaat inleveren.

Bij Krommenhoek worden ze verwerkt met de hoogst mogelijke recycle-percentages. Dat gebeurt in de demontage werkplaats waar we een exclusieve samenwerking mee hebben, door een flink aantal medewerkers. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dus het mes snijdt ook nog eens aan twee kanten. ‘Dubbel circulair’ zou je het kunnen noemen. Zij demonteren oude computers handmatig en zorgen op die manier voor hele schone materiaalstromen. Zo worden batterijen en andere milieubelastende onderdelen stuk voor stuk verwijderd. Daarna gaan ze naar gespecialiseerde eindverwerkers.

Duurzamer dan dit wordt het niet. De beste werkwijze voor mens én milieu! 

Uw oude computers laten opkopen

Heeft u grotere aantallen computers van maximaal vijf jaar oud? Vanaf tien stuks kunnen wij ze al opkopen. Zo levert de oude hardware u nog het nodige op. En de levensduur wordt verlengd, duurzaam dus!

Oude computers worden bij Krommenhoek volledig nagekeken en schoongemaakt. Alle gegevens die herleidbaar zijn naar personen en bedrijven worden verwijderd. Bovendien is het gecertificeerd wissen van uw harde schijven standaard inbegrepen. Dat doen we dus gratis!  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

AVG-proof inleveren

U wilt oude computers inleveren. Maar heeft u wel stilgestaan bij de zakelijke of persoonlijke data die daar mogelijk nog op aanwezig zijn?

Wanneer u bij Krommenhoek Metals komt met uw oude computers, vraag dan naar de mogelijkheden met betrekking tot datavernietiging. Wij zijn specialist in het softwarematig of mechanisch vernietigen van data.

Wilt u meer weten over het vernietigen van uw data en gegevens? Kijk dan op onze pagina over datavernietiging.

Ophaaldienst voor bedrijven en instellingen

Wilt u als organisatie een grote partij oude computers inleveren? Maak dan gebruik van onze ophaaldienst.

Verpakken is niet nodig. Dat doen wij voor u wanneer we langskomen, met zelf meegebrachte emballage. Bijbehorende randapparatuur, bekabeling of andere elektronica kunnen we natuurlijk ook meteen meenemen. Makkelijk toch?

Deze ophaalservice is gratis, indien het gaat om:

 

  • tenminste tien computers, die maximaal vijf jaar oud zijn en geschikt voor hergebruik. of
  • minimaal 250 kg aan computers, randapparatuur, bekabeling en andere elektronica *.

Bij die aantallen kunnen we namelijk de restwaarde van de apparatuur gebruiken om onze ophaalkosten te dekken. En als het om hele grote partijen gaat, kan er soms zelfs nog een opbrengst voor u aan vast zitten! Neem contact op voor een voorstel.

* Met uitzondering van printers en bruin- of witgoed.