Oud ijzer Amsterdam

Oud ijzer Amsterdam: U kunt met uw oud ijzer te allen tijde terecht bij Krommenhoek Metals. Heeft u oud ijzer in Amsterdam? Kom gerust bij ons langs, u ontvangt van ons altijd de beste prijs voor uw oude metalen. 

Omdat Krommenhoek Metals een landelijke dekking heeft, plaatsen wij containers en halen wij oud ijzer op door het hele land. Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor de zakelijke klant. Lees verder over onze containerservice.

Hoogwaardige service 

Ondernemers kiezen voor Krommenhoek Metals als hun metaalrecycling specialist vanwege onze hoogwaardige service en goede prijzen. Ook is het mogelijk om als installateur of loodgieter palletboxen bij uw bedrijfspand te krijgen. Op deze manier haalt u het meeste rendement uit uw afvalstroom en kunt u de metalen centraal inzamelen.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet om contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs zijn dagelijks actief in Amsterdam. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container laten plaatsen die wij binnen 24 uur na melding voor u komen legen. Hier vindt u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Dit is onderdeel van onze persoonlijke service.

Oud ijzer afvoeren voor particulieren in Amsterdam

Ook voor u als particulier staan wij klaar om de beste prijs te betalen voor uw oud ijzer. Vanwege de hoge prijzen die u van ons krijgt, loont het om uw schroot vanuit Amsterdam te komen brengen naar onze hoofdvestiging in Rotterdam. U ontvangt ter plekke een goede prijs voor uw oud ijzer wat gepaard gaat met de uitstekende service die men van ons gewend is. Kijk vooral rond op onze website voor de actuele schrootprijzen. Wij maken geen geheim van de prijzen en zijn altijd transparant. Zo staat u niet voor onaangename verrassingen en weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Wij krijgen talloze positieve reacties op onze transparantie, uitstekende service en goede prijzen voor uw oud ijzer. Eenmaal op onze stortplaats weegt onze deskundige uw metalen nauwkeurig voor u af en kiest u zelf hoe u het bedrag uitbetaald wilt krijgen. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

De prijzen van oud ijzer Amsterdam

Zoals genoemd maken wij geen geheim van de prijzen. U kunt op onze website de actuele oud ijzer prijs, oud koper prijs en oud aluminium prijs zien. Onze transparantie schept veel duidelijkheid voor onze klanten met een groeiend klantenbestand als gevolg. Hier zijn wij trots op en gaan wij zorgvuldig mee om; u kunt dan ook rekenen op gegarandeerd de beste service en een goede prijs voor uw oud ijzer in Amsterdam. 

Duurzaam recyclen

Wij verwerken alle oude metalen op een zeer duurzame manier. Veel oude metalen worden gebruikt om nieuwe producten van te maken, bijvoorbeeld ballast producten. Ook voor het recyclen van oude elektronica kunt u bij ons terecht. Wij nemen uw oude laptop, computer of harde schijf voor u in en recyclen deze op passende wijze. Krommenhoek Metals heeft een samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis. Wij vernietigen uw data op gecertificeerde wijze en doneren de restwaarde aan het Sophia Kinderziekenhuis. 

Krommenhoek Metals

 

OPENINGSTIJDEN

    • Maandag  – 
    • Dinsdag  – 
  • Woensdag  – 
  • Donderdag  – 
  • Vrijdag  – 
  • Zaterdag  – 

Veelgestelde vragen over Oud ijzer Amsterdam

Waar krijg ik geld voor oud ijzer in Amsterdam?

Bij Krommenhoek Metals krijgt u altijd de beste prijs voor uw oud ijzer Amsterdam. We verlenen u de gewenste service en helpen u om de metalen af te wegen. U ontvangt gelijk het bedrag wat wij aan u verschuldigd zijn en u bent vrij om een betaalmethode te kiezen.

Wat krijg ik voor oud ijzer in Amsterdam?

Dit is afhankelijk van de actuele schrootprijzen. Bekijk ons overzicht van de actuele oud ijzer prijzen. Bij Krommenhoek Metals ontvangt u altijd een passend bedrag voor uw oud ijzer Amsterdam. Uw metalen worden nauwkeurig afgewogen door een deskundige medewerker.