Oud ijzer Amsterdam

Als grootste stad van Nederland herbergt Amsterdam een groot aantal bedrijven. Deze zijn verspreid over verschillende terreinen in en om de stad. Amsterdam heeft een rijke historie als het gaat om handel drijven door de eeuwen heen. Wereldberoemde merken vinden hun oorsprong in Amsterdam. Gelegen aan het IJsselmeer, en tussen diverse snelwegen maakt Amsterdam een uitstekende vestigingsplaats. Ook Schiphol, een van de grootste luchthavens ter wereld, speelt daar een belangrijke rol in. Schiphol staat hoog op de wereldranglijst als het gaat om zowel passagiers als vracht.

Ondanks dat Krommenhoek Metals een bedrijf is met Rotterdamse roots, is Amsterdam zeker geen onbekend terrein. We plaatsen containers en palletboxen voor oud ijzer en oud metaal restanten. Voor bedrijven die oud ijzer afval hebben is dit ideaal, ze kunnen de container om laten wisselen op afroep. Zodat dat een zorg minder is. We betalen daarbij uitstekend voor de restanten oud ijzer en oud metaal. Zodoende zijn we voor bedrijven een interessante partij.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Amsterdam. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.