Oud ijzer Dordrecht

Oud ijzer Dordrecht: Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met uw oud ijzer en oude metalen inzameling in Dordrecht. Als laatste grote plaats voordat de rivier van naam veranderd en Brabant intrekt. KH Metals heeft goede contacten met de Dordtse delta. Veel scheepvaart gerelateerde industrie bevindt zich hier, alsook bunkerboten en andere monsterbedrijven. 

Wij zien regelmatig particulieren en installateurs vanuit Dordrecht met hun oud ijzer en oude metalen op onze recyclelocatie. Vanwege onze goede schrootprijzen rijden zij graag de Brienenoordbrug over!

Daarnaast heeft KH Metals een landelijke dekking.

Oud ijzer recyclen in Dordrecht

Wij zijn volledig gecertificeerd voor elektronica recycling en beschikken niet alleen over actuele ISO-certificeringen, maar ook het strenge WEEELABEX-certificaat. Zo waarborgt Krommenhoek de beste recycling en de minste impact op het milieu. Kies voor een professionele en gecertificeerde partij wanneer u oude elektronica in Dordrecht wilt inleveren.

Of u nu beschikt over kleine hoeveelheden elektronica schroot, of u een grote partij heeft die vernietigd en gerecycled moet worden: wij zijn uw specialist. Met een eigen demontagelijn en mechanische verwerking, is er altijd een oplossing op maat voor het recyclen van uw elektronica in Dordrecht en omstreken.

Wij verwerken alle oude metalen op een zeer duurzame manier. Alle metalen worden gerecycled en in veel gevallen worden er direct nieuwe producten van gemaakt, zoals ballast producten voor boten.

Metaalrecycling wordt steeds populairder omdat het niet alleen leidt tot een meer milieuvriendelijke aanpak, maar ook helpt bij het behoud van natuurlijke metaal bronnen. Metalen zoals aluminium, koper, ijzer en staal worden het meest gerecycled. Niet alleen vergt dit proces minder energieverbruik dan het produceren van metaal uit het niets, maar er wordt ook veel minder vervuiling gegenereerd in het productieproces

Het verzamelen van metaal middels recycling, zorgt ervoor dat bestaande metaalvoorraden behouden blijven en dat in toekomstige behoeften kan worden voorzien.

Containerservice voor uw oud ijzer en metalen

Heeft u een grote hoeveelheid oud ijzer in Dordrecht of omstreken? Zowel voor bedrijven als voor particulieren bieden wij een containerservice aan: het plaatsen van oud metaal containers voor het inzamelen van oud ijzer en oud metaal restanten in Dordrecht en het ophalen ervan.

De schrootcontainer service is bijna altijd gratis en plaatsing binnen 24 uur. Is de container vol, dan hoeft u maar te bellen of te mailen en binnen 24 uur vervangen wij de schrootcontainer.

 

Elektronica recycling

Krommenhoek Metals beschikt over een team van specialisten op het gebied van elektronica recycling.
Wij demonteren vakkundig en zorgvuldig uw oude computers, laptops en/of servers. Daarnaast verwerkt KH Metals harde schijven, moederplaten, printplaten en telefoons.

Bij Krommenhoek Metals kunt u rekenen op de beste service en afhandeling van het proces. Ons team staat al tientallen jaren klaar als uw specialist in elektronica recycling. Wij werken als een geoliede machine en maken gebruik van efficiënte en geautomatiseerde processen. U krijgt bij ons altijd een goede en eerlijke prijs voor uw oude electronica. Hoe groot uw partij ook is, Krommenhoek Metals is uw specialist in elektronica recycling.

Interesse? Neem contact met ons op

Wat onze klanten vragen over oud ijzer in Dordrecht

Wat krijg ik voor mijn oude ijzer in Dordrecht?

De prijzen van oud ijzer in Dordrecht liggen tussen de €0.17 en €0.21 per kilo. Dit is afhankelijk van het soort en de kwaliteit. U kunt met kleine hoeveelheden zonder afspraak langskomen bij Krommenhoek Metals. Wij zullen uw oude metalen zorgvuldig voor uw afwegen en direct met u afrekenen.

Wat valt er onder de noemer oud ijzer?

U kunt met alle metalen bij ons terecht. Denk hierbij aan oude machines, kabels, kachels en oude velgen. De kiloprijs is afhankelijk van de kwaliteit en de metaalsoort die u komt inleveren. Bekijk onze schrootprijzen voor meer informatie over de actuele prijzen.