Oud ijzer Utrecht

Oud ijzer Utrecht: Krommenhoek Metals is u graag van dienst met het recyclen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Utrecht. Als het geografische hart van Nederland heeft Utrecht van oudsher veel bedrijvigheid gekend waar oud ijzer en oude metalen veel worden gebruikt. Utrecht is als stad het punt waar de haven van Rotterdam en de financiële wereld van Amsterdam elkaar kruisen. Daarbij is het een doorvoer richting het oosten van Nederland en Duitsland. Wij, als Krommenhoek Metals, zijn al vele jaren bekend in de regio en hebben er al vanouds veel klandizie waar wij de oud ijzer en oud metaal service voor verlenen.

Containerservice

Het is voor u als bedrijf mogelijk om een container van Krommenhoek Metals voor uw oud ijzer te krijgen. Dit is een van de voordelen van onze landelijke dekking. Zo kunt u ook in de provincie Utrecht profiteren van hoge prijzen en uitstekende service als het gaat om het afvoeren van uw oud ijzer. Heeft u interesse in de diensten van Krommenhoek Metals? Neem contact met ons op,  we plannen graag een afspraak voor u in.

Oud ijzer afvoeren voor particulieren

Ook voor particulieren kunnen wij veel betekenen wat betreft oud ijzer Utrecht. Uit ervaring blijkt dat het voor veel klanten de moeite waard is om vanuit Utrecht de oude metalen en oud ijzer naar ons in Rotterdam te komen brengen. We betalen u een erg goede schrootprijs, en koppelen dit aan een uitstekende service. Kijkt u ook vooral op onze website om de actuele oud ijzerprijzen en de trends aangaande oud ijzer te zien. Om ons klantvriendelijke imago kracht bij te zetten, doen wij niet geheimzinnig over de prijzen van de verschillende metalen. Onze transparantie zorgt voor veel positieve reacties en terugkerende klanten. Ook schept onze transparantie veel duidelijkheid over de verwachte opbrengst van uw oud ijzer in Utrecht. Heeft u als particulier regelmatig een grote hoeveelheid oud ijzer in Utrecht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U vindt hier onze contactgegevens. Of vul het contactformulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug! 

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Oud ijzer prijzen

De oud ijzer prijs Utrecht varieert aan de hand van de kwaliteit en hoeveelheid van het ijzer. Wij verwerken oud ijzer op een duurzame manier, wat betekent dat wij het ijzer recyclen om er nieuwe producten van te maken. Dit helpt de milieuvervuiling te verminderen en hulpbronnen te sparen. Bovendien biedt het een bron van inkomsten voor onze werknemers en helpt het onze lokale economie te ondersteunen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bronnen van oud ijzer, dus als u oud ijzer wilt recyclen, neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons een prijsopgave op basis van de huidige oud ijzer prijzen. 

Oud ijzer ophalen

Uw oud ijzer laten ophalen in Utrecht is een snelle en eenvoudige manier om van uw ongewenste metaal en ijzer af te komen. Maak een afspraak en wij komen de oude metalen bij u ophalen. Krommenhoek Metals maakt gebruik van geijkte weegbruggen en een weegplateau, voorzien van geautomatiseerde uitleesapparatuur. Na het bepalen van de prijs keren wij het bedrag op de door u gewenste wijze aan u uit.

Krommenhoek Metals

 

OPENINGSTIJDEN

    • Maandag  – 
    • Dinsdag  – 
  • Woensdag  – 
  • Donderdag  – 
  • Vrijdag  – 
  • Zaterdag  – 

Veelgestelde vragen over oud ijzer inleveren in Utrecht

Wat is de kiloprijs van Ijzer in Utrecht?

Bekijk onze website voor de actuele schrootprijzen. Hier kunt u direct een afspraak maken om uw oud ijzer Utrecht te komen brengen of om door onze chauffeurs op te laten halen.

Waar kan ik terecht met mijn oud ijzer in Utrecht?

Utrecht heeft meerdere inleverpunten voor oud ijzer. Helaas krijgt u niet overal geld voor oud ijzer. Lever al uw oude metalen bij ons in en ontvang direct een eerlijke prijs voor uw oude metaal. Op onze website vindt u alle actuele prijzen.