Oud ijzer Utrecht

Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Utrecht. Als het geografische hart van Nederland heeft Utrecht van oudsher veel bedrijvigheid gekend waar oud ijzer en oude metalen bij vrijkomen. Utrecht is als stad de punt waar de haven van Rotterdam, en de financiële wereld van Amsterdam elkaar kruisen. Daarbij is het een doorvoer richting het oosten van Nederland en Duitsland. Wij als Krommenhoek Metals zijn al vele jaren bekend in de regio en hebben er al van oudsher veel klandizie waar wij de oud ijzer en oud metaal container service voor verlenen

Het is dus voor u als bedrijf mogelijk om een container van Krommenhoek Metals voor uw oud ijzer te krijgen. Dit is het voordeel van onze landelijke dekking, zo kunt u ook in de provincie Utrecht profiteren van hoge prijzen en uitstekende service. Is dit iets waar uw interesse naar uitgaat? Neem contact met ons op, en we plannen een afspraak voor u in.

Ook voor particulieren kunnen wij veel betekenen. Uit ervaring blijkt dat het voor vele klanten de moeite waard is om vanuit Utrecht de oude metalen en oud ijzer naar ons Rotterdam te brengen. We betalen u een erg goede schrootprijs, en koppelen dit aan een uitstekende service. Kijkt u ook vooral op onze website om de actuele schrootprijzen en de trends aangaande oud ijzer te zien.