Slopen & demontage

Bij Krommenhoek Metals zijn sloopwerken en -projecten een apart onderdeel van de dienstverlening. Of het nu om gebouwen, installaties of andere constructies gaat. Wij kunnen zorgen voor het ontmantelen, afbreken en verwijderen.

Dus heb je hulp nodig bij het slopen (ook wel amoveren genoemd) van jouw object? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen het slooptraject begeleiden, van begin tot eind. Onze projectbegeleiding faciliteert alles wat van belang is om op verantwoorde wijze de sloop van jouw (kantoor)pand, loods, fabriekshal, installatie of constructie te realiseren. Bekijk hier één van onze recent opgeleverde sloopopdrachten.

Maar ook wanneer er alleen metaalrestanten moeten worden gedemonteerd en verwijderd, is Krommenhoek Metals de geschikte partner. En we verzorgen daarnaast graag de levering en afvoer van de benodigde containers, voor een milieuverantwoorde recycling van al jouw metaal- en afvalstromen.

Veilig werken en regelgeving

Natuurlijk staat de veiligheid voor alle betrokkenen en de omgeving voorop, bij onze sloopwerkzaamheden. De projectbegeleiding beschikt over het VCA-certificaat. Daarbij voldoen we aan alle wettelijke voorschriften.

Sloopwerken van Krommenhoek

Bij ons ben je ervan verzekerd dat alle werkzaamheden in nauwe samenwerking met jou worden uitgevoerd. Wij werken tegen de beste prijs en altijd volgens de hoogste veiligheid, milieu- en wettelijke voorschriften.

Krommenhoek verzorgt voor jou dus alle sloopwerkzaamheden, van A tot Z.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen slopen & demontage

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude metalen naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling

Hoe verzorgt Krommenhoek Metals sloop en demontage projecten?

Krommenhoek Metals regelt de projectbegeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen en demonteren van metaalrestanten. Dit alles wordt gefaciliteerd door VCA-gecertificeerde projectbegeleiding.