Slopen & demontage

Sloopwerken en sloop projecten zijn een aparte tak van de dienstverlening van Krommenhoek Metals. Van projectbegeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen en demonteren van metaalrestanten, bent u bij ons aan het goede adres. Onze VCA-gecertificeerde projectbegeleiding faciliteert alle zaken, die van belang zijn om op verantwoorde wijze de sloop van uw (kantoor)pand, loods of bijvoorbeeld fabriekshal te realiseren. Bekijk hier één van onze recent opgeleverde sloopopdrachten.

Krommenhoek Metals verzorgt verder graag de levering en afvoer van de containers en eventuele demontagewerkzaamheden. Alle werkzaamheden worden in nauwe samenwerking met u uitgevoerd, tegen de beste prijs en altijd volgens de hoogste veiligheid, milieu- en wettelijke voorschriften. Krommenhoek verzorgt voor u alle werkzaamheden van A tot Z.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen slopen & demontage

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude metalen naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling

Hoe verzorgt Krommenhoek Metals sloop en demontage projecten?

Krommenhoek Metals regelt de projectbegeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen en demonteren van metaalrestanten. Dit alles wordt gefaciliteerd door VCA-gecertificeerde projectbegeleiding.