Oude servers inleveren

Is uw netwerkomgeving aan vervanging toe? Wilt u af van oude servers of heeft u andere overtollige netwerkapparatuur zoals switches, tapedrives of UPS/noodstroomvoorzieningen?

Krommenhoek Metals kan uw oude servers afvoeren. Vanaf minimaal tien stuks doen we dat zelfs helemaal gratis! Kleine partijen kunnen zonder afspraak worden aangeleverd bij onze werf. Heeft u grotere aantallen? Neem dan contact op voor een persoonlijk voorstel. 

Vertrouwd en duurzaam

Krommenhoek Metals is volledig gecertificeerd. Wij beschikken over actuele ISO-certificeringen en zijn bovendien in het bezit van het strenge WEEELABEX-certificaat. Zo waarborgen wij de beste recycling en de minste impact op het milieu. Kies voor een professionele en gecertificeerde partij als u oude servers laat afvoeren. 

Bij Krommenhoek bent u ervan verzekerd dat ze zo hoogwaardig mogelijk worden gerecycled. Oude servers worden handmatig gedemonteerd. Op die manier worden de schoonste materiaalstromen gecreëerd. En tegelijkertijd blijft de hoogste waarde behouden.

Het demonteren gebeurt uitsluitend door goed opgeleid personeel. Krommenhoek Metals werkt exclusief samen met een sociale werkplaats die vergevorderd is met het behalen van het WEEELABEX-certificaat. Veiligheid en hoge recycling percentages zijn hierbij het allerbelangrijkst. In de demontagehal werken mensen van allerlei achtergronden en vaak met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een elektronica demontagewerkplaats is bij uitstek geschikt om verschillende kwetsbare doelgroepen van passend werk te voorzien. Het afvoeren van oude servers door Krommenhoek is dus goed voor het milieu én voor de maatschappij. 

Oude servers laten opkopen

Heeft u meer dan tien servers van maximaal vijf jaar oud? Mogelijk kunnen wij die opkopen. Dan levert de oude hardware u ook nog iets op. En de levensduur ervan wordt verlengd. Krommenhoek Metals kijkt uw oude servers en netwerkapparatuur volledig na. Natuurlijk worden alle gegevens verwijderd die herleidbaar zijn naar personen en bedrijven. Eventueel kunnen wij ook gegevensdragers van uw oude apparatuur verwijderen en gecertificeerd vernietigen of wissen. 

Wilt u meer informatie over het opkopen van oude servers? Neem dan contact op. 

Ophaaldienst voor bedrijven en instellingen

Wilt u als organisatie een grote partij oude servers inleveren? Maak dan gebruik van onze ophaaldienst.

Verpakken is niet nodig. Dat doen wij voor u wanneer we langskomen, met zelf meegebrachte emballage. Bijbehorende randapparatuur, bekabeling of andere elektronica kunnen we natuurlijk ook meteen meenemen. Makkelijk toch?

Deze ophaalservice is gratis, indien het gaat om:

  • tenminste vijf servers, die maximaal vijf jaar oud zijn en geschikt voor hergebruik. of
  • minimaal 250 kg aan servers, randapparatuur, bekabeling en andere elektronica.

Bij die aantallen kunnen we namelijk de restwaarde van de apparatuur gebruiken om onze ophaalkosten te dekken. En als het om hele grote partijen gaat, kan er soms zelfs nog een opbrengst voor u aan vast zitten! Neem contact op voor een voorstel.