Sponsoring

Krommenhoek Metals is een maatschappelijk betrokken bedrijf en toont dit graag intern aan de eigen mensen, maar ook naar de buitenwereld toe.

Sportsponsoring

Krommenhoek Metals vervult haar maatschappelijke rol op sportgebied door middel van sportsponsoring op het allerhoogste niveau. In dat kader sponsort Krommenhoek Metals sportclub Rugbyclub The Hookers uit Hoek van Holland. Deze rugbyclub komt uit in de landelijke ereklasse, de absolute top in Nederland. Rugbyclub The Hookers is in het Westland en Rijnmond omgeving een ijzersterk begrip en kenmerkt zich door haar doorzettingsvermogen in goede en slechte tijden, een  prima overeenkomst met Krommenhoek Metals.

Maatschappelijk

Als bedrijf dat midden in de maatschappij staat heeft Krommenhoek Metals heeft haar naam sinds mei 2012 verbonden aan KWF kankerbestrijding als KWF zakenvriend. “Met KWF investeer je in leven. Dat is altijd positief. Of je nu gezond bent of ziek. Zo lang er leven is, is er hoop. Zo lang er leven is, is er toekomst. Daarom investeert KWF in onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenondersteuning.”