Betalingen via Tikkie Terug nu mogelijk bij Krommenhoek Metals

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: er speelt de laatste tijd heel veel rondom contant geld. Overheid en banken voeren inmiddels een ontmoedigingsbeleid. Bij de grote banken wordt het bestellen van geld steeds duurder en het afhalen steeds lastiger. Verder wordt er gewerkt aan landelijke wetgeving, met een limiet per transactie voor contant geld. Het minimum daarvoor wordt nog bepaald.

“Tikkie Terug is snel, veilig en makkelijk. Maar contante betaling blijft mogelijk bij ons.”

Krommenhoek Metals wil dat allemaal niet afwachten. Daarom zijn wij samen met Recirculo en Tikkie een pilot gestart en kunnen trots melden dat we Tikkie Terug met onmiddellijke ingang hebben geïntroduceerd als betaalmiddel. Een belangrijk voordeel is dat het geld direct op je rekening staat. Daar krijg je natuurlijk een bewijs van. Overigens blijft contante afwikkeling ook nog mogelijk, binnen de wettelijke kaders.

Implementatie

Er is bij ons in de afgelopen maanden veel werk verzet om betalingen aan klanten met Tikkie Terug mogelijk te maken. Maar eigenlijk zijn we al veel langer bezig. Al een paar jaar geleden is bij Krommenhoek Metals een geldautomaat geplaatst, voor het uitvoeren van contante betalingen. Daarmee kunnen we de veiligheid van de medewerkers en onze gewaardeerde klanten beter waarborgen. En sinds vorig jaar is er een volledige cloudoplossing voor onze software. Een grote stap om de papieren rompslomp terug te dringen. Maar onze betalingen aan inlever-klanten gebeurde nog wel in papiervorm. Daar komt nu dus ook verandering in.

We zien het als de volgende stap: implementatie van Retour Tikkie in samenwerking met onze softwareleverancier Recirculo. De applicatie wordt door ABN AMRO trouwens ook wel Tikkie Terug genoemd.

Hogere schrootprijzen bij Tikkie Terug

Als je kiest voor betaling via Tikkie Terug kunnen we ook een hogere schrootprijs geven. Die vind je terug op onze schrootprijzenpagina.

Actie!

Kies jij ervoor om je via een Tikkie Terug van Krommenhoek Metals te laten uitbetalen? Dan doe je meteen mee met onze actie. Helemaal automatisch! Je ontvangt sowieso een leuke attentie in de vorm van een paar bokshandschoenen. En als bonus maak je ook nog kans op een elektrische step. Daarvan gaan we er vijf verloten, dus zorg dat je er snel bij bent.

Terug