Computer recycling

Unieke service in de inzameling en verwerking van oude computers en elektronica schroot

Krommenhoek Metals beschikt over een team van specialisten op het gebied van computer recycling. Of het nu gaat om het vakkundig demonteren van oude computers en/of servers, of het laten shredden van grote partijen oude computers en overige elektronica: Krommenhoek Metals neemt deze zorg graag voor u uit handen.

Grote en kleine partijen elektronica schroot vakkundig verwerkt door Krommenhoek Metals

Of u nu beschikt over kleine hoeveelheden elektronica schroot of wanneer u beschikt over een grote partij welke vernietigd en gerecycled dient te worden: Krommenhoek Metals is uw specialist. Met een eigen demontage lijn en mechanische verwerking is er altijd een oplossing op maat voor uw project.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen computer recycling

Waarom met uw oude computer en elektronica naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude computer en elektronica schroot duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling

Waar kan ik mijn oude computer en elektronica schroot verkopen?

Oude computers en elektronica kun je verkopen aan erkende metaalrecycling bedrijven welke aangesloten zijn bij de Metaal Recycling Federatie. (www.mrf.nl) Krommenhoek Metals b.v. in Rotterdam is hier lid van dagelijks geopend voor ontvangst van oud ijzer en oude metalen.

Hoe werkt het verkopen van oud metaal?

Je kunt bij ons oud metaal verkopen tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oude metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Hoe werkt het inleveren van oud metaal?

Je kunt bij ons oud metaal inleveren tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Actuele schrootprijs

Laatste aanpassing, 17 01 2022

Product Prijs per kg Aantal kg Prijs
Oude computer € 0,45 0,00
Oude servers € 0,60 0,00
Moederbord klasse 1 € 4,25 0,00
Memory cards goud € 22,00 0,00
Printplaat klasse B € 1,20 0,00
Harde schijf € 0,90 0,00
PC achterwanden € 4,25 0,00
Printplaat klasse A € 4,25 0,00
Memory cards zilver € 7,00 0,00
Oude disk drives € 0,25 0,00
Totaal: 0,00