Moederbord bonte kwaliteit

Moederbord bonte kwaliteit

In elke computer bevindt zich een moederboard. Dit is het ‘’brein’’ van de computer. Vanuit het moederbord worden alle processen gemonitord. Of het nou gaat om de energiehuishouding, of om de opslag van belangrijke gegevens. Het moederboard kan het allemaal. Hiervoor zijn hoogwaardige materialen op een ingenieuze manier aan elkaar gekoppeld, en geactiveerd door onder andere elektriciteit.

Krommenhoek Metals kan u precies vertellen wat de waarde is van uw moederboards, aangezien er verschillende kwaliteiten zijn. Moederborden Bonte Kwaliteit kenmerken zich door hun hoge kwaliteit van metalen wat er zich op de printplaat bevindt. Ze zijn te herkennen aan hun bonte kleuren (alles behalve standaard groen). U kunt altijd foto’s opsturen, of even langskomen voor een grondige analyse van u te recyclen Moederborden bonte kwaliteit.

Oude moederboards bonte kwaliteit kunt u natuurlijk zelf aanleveren bij Krommenhoek Metals maar wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met onze oud metaalbox service of bij grotere volumes met onze schrootcontainers. Upload hier uw foto of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Moederbord bonte kwaliteit € 2,10 per kg
Moederbord bonte kwaliteit

Bedrijfsfilm