Elcinco Metalen gaat verder onder de naam Krommenhoek Metals Westland b.v. –

Elcinco Metalen gaat verder onder de naam Krommenhoek Metals Westland b.v.

Rotterdam, 22 juni 2023

In 2022 is de strategische overname van Elcinco Metalen door Krommenhoek Metals b.v. uit Rotterdam al bekendgemaakt. Als onderdeel daarvan komt er nu een naamswijziging. Elcinco Metalen heet vanaf 1 juli 2023: Krommenhoek Metals Westland. b.v.

De Rotterdamse familie-onderneming in de metaal recycling industrie bestaat al sinds 1925. Krommenhoek Metals is actief in de regio Rotterdam en het Westland. Maar er wordt ook landelijk geopereerd, onder meer met een containerservice.

Het bedrijf loopt graag voorop. In 2011 werd gestart met het publiceren van online inkoopprijzen. Later volgde een gebruiksvriendelijke app, die al duizenden keren is gedownload. Zo heeft Krommenhoek Metals eraan bijgedragen dat zowel consumenten als bedrijven hun opbrengstprijzen voor oude metalen kunnen vergelijken. En daar zijn ze best trots op.

Bij de overname was het eigenlijk de bedoeling om de naam Elcinco Metalen te behouden en het lokale karakter van het bedrijf te waarborgen. Maar een eigen website en prijsbeleid leverden toch enige verwarring op bij de klanten. Het is belangrijk om transparant te zijn en alle klanten een gelijke, naadloze ervaring te bieden in de Service in Schroot-formule. Daarom werd besloten om verder te gaan als Krommenhoek Metals Westland b.v.

Deze naamswijziging weerspiegelt de synergie tussen beide bedrijven. Krommenhoek Metals staat voor kwaliteit en service. Voor de klanten was Elcinco Metalen altijd een vertrouwde partner. Dat blijft ook zo, maar met nog meer expertise in huis en een frisse nieuwe merkidentiteit.

Bij Krommenhoek Metals kun je naast oude metalen ook oude elektronica inleveren, zoals computers, laptops en printplaten. De huidige actuele inkoopprijzen bekijken of de app downloaden? Dat is mogelijk door naar de website te gaan. Om een container op locatie te laten bezorgen voor een opruiming of permanente plaatsing, is een belletje of whatsapp al genoeg.

Krommenhoek Metals Westland b.v.
Maasdijkseweg 138, 2291 PJ, Wateringen
0174 44 22 17
info@kh-metals.nl

 

Terug