Oude moederborden inleveren

Heb je oude moederborden uit computers, laptops, servers of thin cliënts? Lever ze in bij Krommenhoek Metals. Oude moederborden zijn geld waard. Lever oude moederborden in tegen een vergoeding. Je kunt alle soorten oude moederborden bij ons inleveren.

Diverse soorten moederborden 


Er zijn allerlei soorten oude moederborden in verschillende maten en kwaliteiten. In principe geldt: hoe ouder, hoe meer waardevolle metalen erin zitten. We onderscheiden daarom computer moederborden van de oude generatie en de nieuwe generatie. Daarnaast kopen wij ook alle typen moederborden uit andere apparaten in.

Hulp nodig bij sorteren? Download onze sorteerhandleiding of maak gebruik van onze gratis Whatsapp-service.

Daarnaast zijn er nog moederborden uit andere apparatuur zoals laptops, thin cliënts of servers. Ook deze nemen wij graag van je over. De actuele inkoopprijzen vind je op onze website of in onze app. Bij Krommenhoek Metals weet je vooraf altijd waar u aan toe bent. Wij hechten veel waarde aan transparantie en keren altijd direct het verschuldigde bedrag uit. Oude moederborden inleveren bij Krommenhoek levert je een goede prijs op en draagt bij aan een schoner milieu. 

Voordelen van recyclen bij Krommenhoek Metals

  • Van maandag t/m zaterdag jouw oude elektronica recyclen zonder afspraak.
  • Direct je geld ontvangen via bank, tikkie of contant.
  • Gratis inzamelbakken voor ondernemers.
  • Grote hoeveelheden moederborden halen wij op.
  • Beste prijs voor oude elektronica door samenwerking met partners wereldwijd. 
  • Snelle en professionele service. 
  • Wij staan klaar voor iedereen! Ook als je kleine hoeveelheden komt inleveren.

Alle soorten oude moederborden inleveren 

Grote of kleine hoeveelheden, je bent altijd welkom op onze recycleplaats om oude moederborden in te leveren. Je kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Een afspraak maken is niet nodig. Onze medewerker staan klaar om de oude moederborden te beoordelen en te wegen. Wij zullen direct het bedrag uitkeren. Dit regelen wij per bank, contant of middels een tikkie

Gaat het om grote hoeveelheden oude moederborden die je wilt inleveren? Neem dan voorafgaand aan het bezoek aan ons recyclecentrum gerust contact met ons op. Wij doen graag een maatwerk voorstel.

Krommenhoek is specialist in het recyclen van uw oude moederbord 

Bij Krommenhoek werken opgeleide en ervaren medewerkers met kennis van oude moederborden. Je oude moederbord wordt op waarde gesorteerd waarna er een juiste prijs wordt bepaald. Nadat wij je hebben betaald, zorgen wij in samenwerking met partners over de hele wereld voor een goede verwerking. Wij optimaliseren het recycleproces en zorgen dat waardevolle onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden. Krommenhoek werkt samen met diverse partners en heeft een groot netwerk. Om deze reden kunnen wij altijd een concurrerende prijs bieden.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen over oude printplaten inleveren

Wat zijn oude moederborden waard?

De waarde van een oud moederbord verschilt per soort en generatie. Zo zijn laptop- en servermoederborden meer waard dan moederborden uit computers en zijn oude generatie borden waardevoller dan die van de nieuwe generatie. Bekijk een compleet overzicht van onze prijzen op onze website of in onze app.

Hoeveel goud zit er op een oud moederbord?

Op moderne moederborden kan er per 1000 kilo zo’n 50 tot 100 gram goud worden gewonnen. Bij oudere moederborden kan dit oplopen tot 120 gram goud per 1000 kilo moederborden. Oude moederborden inleveren is dus zeker de moeite waard. Naast dat uw schroot geld waard is, zorgen wij ervoor dat bruikbare metalen weer op de juiste plek terecht komen.

wat gebeurd er met mijn oude moederbord na inleveren?

Moederborden bevatten waardevolle metalen. De waarde van oude moederborden wordt bepaald aan de hand van de concentratie goud, zilver en koper. Krommenhoek laat oude moederborden omsmelten om deze metalen terug te winnen.

Kan Krommenhoek mij helpen sorteren van mijn oude moederborden?

Krommenhoek schiet graag te hulp bij het sorteren van verschillende soorten moederborden. Je kunt GRATIS onze sorteerhandleiding downloaden en als je vragen hebt gebruik maken van onze GRATIS Whatsapp-service. Stuur gewoon een foto en we helpen u op weg.