Oude moederborden inleveren

Heeft u nog een of meer oude moederborden uit computers die u wilt inleveren? In de meeste gevallen zijn deze oude moederborden nog geld waard en kunt u ze inleveren tegen een vergoeding. U kunt met ieder oud moederbord bij ons terecht, staan graag voor u klaar en geven u een uitstekende prijs voor uw oude product.

Diverse soorten moederborden 


Er zijn moederborden in verschillende soorten, maten en kwaliteit. In principe geldt: hoe ouder, hoe meer waardevolle metalen erin zitten. Bij Krommenhoek Metals maken we onderscheid tussen twee soorten moederborden uit computers, moederborden van de oude en nieuwe generatie.

Daarnaast zijn er nog moederborden uit andere apparatuur zoals laptops, thin cliënts of servers. Ook deze nemen wij graag van u over. De actuele inkoopprijzen vindt u op onze website of in onze app. Bij Krommenhoek Metals weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Wij hechten veel waarde aan transparantie en keren u altijd direct het verschuldigde bedrag uit. Oude moederborden inleveren bij Krommenhoek levert u een goede prijs op en draagt bij aan een schoner milieu. 

Uw voordelen van recyclen bij Krommenhoek Metals

  • Van maandag t/m zaterdag uw oude elektronica recyclen zonder afspraak.
  • Direct uw geld ontvangen via bank, tikkie of contant.
  • Gratis inzamelbakken voor ondernemers.
  • Grote hoeveelheden moederborden halen wij bij u op.
  • Beste prijs voor uw oude elektronica door samenwerking met partners wereldwijd. 
  • Snelle en professionele service. 
  • Wij staan klaar voor iedereen! Ook als u kleine hoeveelheden komt inleveren.

Alle soorten oude moederborden inleveren 

Grote of kleine hoeveelheden, u bent altijd welkom op onze recycleplaats om uw oude moederborden in te leveren. U kunt bij ons terecht van maandag t/m zaterdag. Een afspraak maken is niet nodig. Onze medewerker staan klaar om uw oude moederborden te beoordelen en te wegen. Wij zullen direct het bedrag aan u uitkeren. Dit regelen wij per bank, contant of middels een tikkie

Gaat het om grote hoeveelheden oude moederborden die u wilt inleveren? Neem dan voorafgaand aan uw bezoek aan ons recyclecentrum gerust contact met ons op. Wij doen u graag een maatwerk voorstel.

Krommenhoek is specialist in het recyclen van uw oude moederbord 

Bij Krommenhoek werken opgeleide en ervaren medewerkers met kennis van oude moederborden. Uw oude moederbord wordt op waarde gesorteerd waarna er een juiste prijs wordt bepaald. Nadat wij u hebben betaald, zorgen wij in samenwerking met partners over de hele wereld voor een goede verwerking. Wij optimaliseren het recycleproces en zorgen dat waardevolle onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden. Krommenhoek werkt samen met diverse partners en heeft een groot netwerk. Om deze reden kunnen wij u altijd een concurrerende prijs bieden.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen over oude printplaten inleveren

Wat zijn oude moederborden waard?

De prijs van een oud moederbord kan flink oplopen. Heeft u grote hoeveelheden? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat. Wij klasseren uw oude moederborden en zullen u een passend voorstel doen. Bij de actuele schrootprijzen als u vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Bij Krommenhoek kunt u alle soorten oude moederborden inleveren. 

Hoeveel goud zit er op een oud moederbord?

Op moderne moederborden kan er per 1000 kilo zo’n 50 tot 100 gram goud worden gewonnen. Bij oudere moederborden kan dit oplopen tot 120 gram goud per 1000 kilo moederborden. Oude moederborden inleveren is dus zeker de moeite waard. Naast dat uw schroot geld waard is, zorgen wij ervoor dat bruikbare metalen weer op de juiste plek terecht komen.

wat gebeurd er met mijn oude moederbord na inleveren?

Moederborden bevatten veel waardevolle elementen en metalen. De waarde van uw oude moederbord wordt vooral bepaald door de concentratie goud, zilver of koper. Wij sorteren alle metalen zorgvuldig en hergebruiken dit om nieuwe producten van te maken, denk bijvoorbeeld aan ballasten voor boten. Oude moederborden inleven levert u niet alleen geld op, u draagt ook bij aan een schoner milieu. 

Kan Krommenhoek mij helpen sorteren van mijn oude moederborden?

Het sorteren van de moederborden is geen gemakkelijke klus, uiteraard schiet Krommenhoek Metals u maar al te graag te hulp. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de verschillende soorten te onderscheiden en de juiste waarde te bepalen. U kunt bijvoorbeeld foto’s sturen via onze WhatsApp service. Oude moederborden inleveren doet u bij Krommenhoek!