Het lange wachten wordt eindelijk beloond!

Al in de zomer van 2021 hebben we Scania de opdracht gegeven om 2 fonkelnieuwe Scania’s te leveren.

De eerste is uitgerust met een kraan/haak opbouw en werd afgelopen zomer geleverd terwijl de tweede voorzien is van een handig haakarm systeem.

Beide voertuigen zijn nu volledig opgebouwd en klaar om de weg op te gaan. Wat deze nieuwe voertuigen extra bijzonder maakt, is de geavanceerde S-U-P-E-R aandrijflijn van Scania. Hiermee voegen we niet alleen de nieuwste, maar ook de schoonste technologie toe aan onze vloot. En alsof dat nog niet genoeg is, dragen ze ook nog eens bij aan een milieuvriendelijk en winstgevend vervoer dankzij een indrukwekkende brandstofbesparing van minstens 8%.
De indrukwekkende opbouw van zowel het kraan/haak als het haakarmsysteem is verzorgd door de vakmensen van Bevako. De oogverblindende reclame is met precisie aangebracht door TipTop Reclame , terwijl de laatste hand is gelegd door de bekwame technici van de Scania-werkplaats in Hoogvliet, in samenwerking met Scania CDW in Zwolle.
We bedanken Scania voor het deze mooie stalen ros en de fantastische samenwerking. We wensen onze chauffeur ontelbare veilige en plezierige kilometers toe met deze schitterende
Scania. Op naar vele avonturen op de weg!

nieuwe-scanias-krommenhoek

Terug