Haal het beste rendement uit uw oude kabel

Heeft u een hoop oude kabels liggen en bent u van plan om deze in te leveren? Of heeft u een groot project ? Dan wilt u daar natuurlijk wel het optimale rendement uit kunnen halen. Krommenhoek Metals staat bekend als een partij dat is gespecialiseerd in metaal en oud kabel recycling. Bij ons kunt u de meest actuele en beste prijzen ontvangen voor uw kabel schroot.

Met onze rekentool kunnen wij u optimaal begeleiden en adviseren op het gebied van het recyclen van schroot. De prijzen van oud materiaal zoals uw oude kabels, worden niet alleen bepaald op basis van vraag en aanbod. Het heeft ook te maken met het soort materiaal, het formaat en in hoeverre het materiaal goed gerecycled kunnen worden. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het recyclen van materiaal, waardoor uw altijd het optimale rendement mag verwachten.

 

“Vertrouwen is alles in onze business. Met onze nauwkeurige en betrouwbare verwerking weten wij wat je oude kabels echt waard zijn. Zo ben je altijd transparant.”

Als bedrijf is het ons streven om volledig transparant te zijn. Zowel naar onze leveranciers, als onze afnemers. Wilt u de meest actuele prijs weten voor uw oude kabels weten? Geen probleem, uw potentiële opbrengst is eenvoudig uit te rekenen met onze rekentool. Vul het aantal kilogram in wat u van plan bent om in te leveren en ontdek gelijk uw opbrengst.

Op de pagina schrootprijzen vindt u daarnaast de meest actuele prijsontwikkelingen. Hier kunt u ook zien of de prijzen omhoog of omlaag zijn gegaan. Als u een blik werpt op onze beoordelingen, kunt u zien dat de transparantie en snelle afhandeling erg gewaardeerd wordt. Wilt u ook kennismaken met onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Haal het maximale uit je oude kabels

Door uw oude kabels in te leveren, haalt u het maximale rendement eruit. Als u ze zomaar weggooit, dan is er ieder geval één ding wat zeker is: u heeft dan zojuist geld weggegooid. Wanneer u uw schroot inlevert en laat recyclen, verzekert u deze materialen van een nieuw leven. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bij Krommenhoek Metals kunt u voor veel geld uw oude kabels inleveren. Door onze prominente positie in de markt, krijgt u bij ons altijd de juiste prijs voor uw oude kabels. Gaat het om een grote hoeveelheid kabels? Wij komen graag bij u langs om het op te halen. Dit doen wij met onze oud metaalbox service. Gaat het om een grotere volume? Dan maken wij gebruik van onze schrootcontainers. Op deze manier kunt u eenvoudig en efficiënt uw oude kabels inleveren. Wilt u snel verder geholpen worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en u krijgt binnen 24 uur reactie van ons.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen kabel recycling

Waar kan ik mijn oude kabels verkopen?

Oude kabels kun je verkopen aan erkende metaalrecycling bedrijven welke aangesloten zijn bij de Metaal Recycling Federatie. (www.mrf.nl) Krommenhoek Metals b.v. in Rotterdam is hier lid van dagelijks geopend voor ontvangst van oud ijzer en oude metalen

Hoe werkt het verkopen van oud metaal?

Je kunt bij ons oud metaal verkopen tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oude metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Hoe werkt het inleveren van oude kabels?

Je kunt bij ons oude kabels inleveren tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde reycling en een transparante werkwijze

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude kabels naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling

Hoe wordt de prijs van oude kabels bepaald?

De prijzen van oud materiaal zoals uw oude kabels, worden niet alleen bepaald op basis van vraag en aanbod. Het heeft ook te maken met het soort materiaal, het formaat en in hoeverre het materiaal goed gerecycled kunnen worden. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het recyclen van materiaal, waardoor uw altijd het optimale rendement mag verwachten.

Actuele schrootprijs

Laatste aanpassing, 25 01 2022

Product Prijs per kg Aantal kg Prijs
Koper prijs € 6,80 0,00
Oud brons prijs € 5,10 0,00
Oud kabel prijs € 2,40 0,00
Oud lood prijs € 1,40 0,00
Oud zink prijs € 1,50 0,00
Oud aluminium prijs € 1,00 0,00
Grondkabel prijs € 0,70 0,00
Auto kabelbomen € 2,80 0,00
Totaal: 0,00