Krommenhoek Metals en PostNL Pakketten Benelux slaan de handen ineen.

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam heeft van PostNL Pakketten Benelux de opdracht gekregen tot het slopen en demonteren van de sorteerlijn in het Pakketten sorteercentrum in Dordrecht. De reden voor het demonteren en slopen van deze sorteerlijn is dat PostNL Paketten Benelux te maken heeft met een groeiende vraag voor het verzenden van postpakketten. Daarom heeft PostNL een nieuw logistiek concept ontwikkeld.

De locatie in Dordrecht is inmiddels 16 jaar oud en past niet in het nieuwe concept. Daarom is er besloten om een gecertificeerde partner te zoeken welke dit vlekkeloos kan afhandelen.

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam bestaat al sinds 1925 en is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van oud ijzer en oude metalen. Ook slopen en demontage behoort tot de specialiteiten van Krommenhoek Metals. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd aan de hand van de laatste strenge milieu eisen. Krommenhoek Metals verwacht het sloopwerk bij PostNL medio april af te ronden.

Terug