Krommenhoek Metals en sociaal werkbedrijf BGS Schiedam versterken elkaar

Metaalrecyclingbedrijf Krommenhoek Metals uit Rotterdam en Sociaal werkbedrijf BGS uit Schiedam zijn met ingang van de maand mei jongstleden, een krachtige samenwerking met elkaar aangegaan op het gebied van inzameling en demontage van oude computers en overige afgedankte elektronische apparaten.

Computer demontage en recycling

Krommenhoek Metals is al vele jaren gespecialiseerd in de inzameling en recycling van oude computers. Waar oude computers, of PC kasten voorheen door shredders vernietigd en verder verwerkt werden, wordt dit nu vakkundig met de hand gedaan door de medewerkers van BGS uit Schiedam. Hierdoor kunnen de diverse onderdelen van oude computers en overige andere elektronische apparaten netjes worden gesorteerd en door Krommenhoek Metals verder worden gedistribueerd aan gespecialiseerde verwerkers en smelters van over de hele wereld

Sociaal werkbedrijf BGS Schiedam

BGS is hét sociale werkbedrijf uit Schiedam, met ruim 600 medewerkers. Veel van deze medewerkers hebben door een lichamelijke en/of geestelijke beperking een afstand op de arbeidsmarkt. Echter, het demonteren van bijvoorbeeld oude computer kasten en serverkasten is een prima uitdaging, welke de medewerkers van BGS graag aangaan. Op deze manier komen het bedrijfsleven en de overheid elkaar op een krachtige manier tegemoet, waarbij ‘’samen groeien’’ en ‘’maatschappelijk verantwoord ondernemen’’ tot de speerpunten behoren.

Meer informatie over computer demontage en recycling

Wilt u meer weten over hoe Krommenhoek Metals en BGS Schiedam van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inname en recycling van uw oude computer- en serverkasten, neem dan contact met Krommenhoek Metals op, of bekijk hier direct de opbrengst voor uw oude computer kasten en wij zorgen voor gecertificeerde computer recycling.

Foto: BGS Schiedam heeft speciaal voor Krommenhoek Metals een computer demontage werkplaats ingericht

Terug