Krommenhoek Metals schrootprijzen updaten: oude metalen omlaag, oud ijzer blijft gelijk

Krommenhoek Metals in Rotterdam probeert haar klanten en bezoekers van de website te informeren over haar eigen producten en diensten, maar ook met goede markt informatie te komen uit de oud ijzer en oude metalen wereld. De actuele oud ijzer prijs en oude metalen prijzen kunt u natuurlijk vinden op onze schrootprijzen pagina en hieronder vindt u informatie over de trend in de laatste schrootprijzen.

De afgelopen maanden zijn de prijzen zeer acceptabel geweest waarin de oud ijzer prijs al vanaf begin 2012 zeer constant is geweest, met prijzen tussen EUR 200,- en EUR 240,- per ton voor het gruisijzer en het lang ijzer. De koper prijs voor oud rood koper was in januari EUR 4,90 per kilo, piekte halverwege maart op EUR 5,35 en is met de huidige prijs van EUR 5,10 nog zeer acceptabel. De zelfde trend geldt vanzelfsprekend voor oud handgepeld koper, begin januari noteerde de prijs EUR 5,00 per kilo, om halverwege maart te pieken naar EUR 6,00 per kilo waarna de huidige prijs terug liep naar EUR 5,60 per kilo. Ook hiervoor geldt dat dit nog steeds een zeer goede prijs is.

De oud lood, zink en aluminium prijzen, zijn vrijwel gelijk gebleven. Kijk voor de actuele oude metalen prijzen op onze schrootprijzen pagina waar u ook de schroot grafieken kunt vinden, hierin hebben wij alle prijswijzigingen van 2012 verwerkt. Gewoon onderdeel van onze Service in Schroot!

Terug