Krommenhoek Metals sponsort team Yellow Wood Racing in ”The Arctic Challenge”

The Artic Challenge is een autotoertocht dwars door Scandinavië met beginpunt- en eindpunt: Lichtenvoorde. Aan dit evenement doen zo’n 60 teams (elk team bestaat uit twee rijders) mee. In zeven dagen tijd moet er circa 7.000 km afgelegd worden naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. Het is een mooie test voor de rijders om te zien hoe er wordt omgegaan met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap. Dit alles onder Arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw zult meemaken. De charme van deze tocht is dat veel teams geld inzamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen. Yellow Wood Racing bestaat uit de 2 directeur/eigenaren van P. van ’t Wout funderingstechnieken uit Waddinxveen, te weten: Piet van ’t Wout en Ko Prins.

Yellow Wood Racing rijdt voor stichting doe een Wens.

Doen een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Wilt u ook sponsoren?

Wilt u meer informatie over team Yellow Wood Racing, the Arctic Challenge en de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Piet van ’t Wout of Ko Prins, tel: 0182-617767 of mail naar info@yellowwoodracing.nl

Terug