Krommenhoek Metals weer 4 jaar Erkend Leerbedrijf

Als je de titel Erkend Leerbedrijf mag dragen, is dat iets om heel trots op te zijn. Het bedrijf voldoet dan aan alle voorwaarden om mbo-studenten op een goede en verantwoorde manier te kunnen begeleiden, tijdens het praktijkgedeelte van hun opleiding. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage, door te zorgen dat het vakmanschap toekomstbestendig blijft. Eigenlijk is het bedrijf daarmee letterlijk een ‘school’voorbeeld voor de branche.

De erkenning is altijd vier jaar geldig. Na afloop van die periode volgt een nieuwe beoordeling door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Vorige week is deze procedure afgerond voor Krommenhoek Metals en de uitkomst is dat we ons ook de komende vier jaar Erkend Leerbedrijf mogen noemen.

Het is natuurlijk niet alleen goed voor de studenten, die de kans krijgen om praktijkkennis op te doen. Het kan voor ons ook een mooie kweekvijver zijn om later enthousiaste, gemotiveerde en vakkundige collega’s binnen te halen. Bovendien kijken studenten tijdens hun stage met een frisse blik naar het bedrijf en brengen actuele kennis en nieuwe inzichten mee. Zo hebben we een mooie en gezonde mix in huis. En het is vaak nog gezellig ook.

Kortom: we zijn heel blij dat ook de komende vier jaar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een mooie samenwerking tussen diverse stagiaires en Krommenhoek Metals.

Terug