Nieuwe Scania voor Krommenhoek Metals

Per 8 maart 2012 is er een gloednieuwe Scania P230 bakwagen afgeleverd bij Krommenhoek Metals voor het inzamelen en vervoeren van oude metalen. Deze wagen, welke overigens geheel is vormgegeven in de vorig jaar nieuw geïntroduceerde huisstijl, is voorzien van een vaste bak met een zeil aan de zijkant om snel en efficiënt te kunnen laden- en lossen. De vrachtwagen zal voornamelijk de oud metaal box service van Krommenhoek Metals gaan uitvoeren. Dit houdt in: het inzamelen en vervoeren van de oud metaalboxen welke bij onze klanten op locatie staan.

De vormgeving en productie van de vrachtwagen was een intensief project welke werd gerealiseerd door intensieve samenwerking tussen Krommenhoek Metals en haar partners, te weten: Scania Nederland b.v. welke verantwoordelijk is voor de vrachtwagen zelf, van Stenis carrosseriebouw heeft zorg gedragen voor het carrosserie van de vrachtwagen, 90 graden totaalcommunicatie heeft de vrachtwagen voorzien van de prachtige vormgeving en TipTop reclame heeft de reclame daadwerkelijk op de vrachtwagen aangebracht.

Wij hopen met deze op maat gemaakte vrachtwagen, onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de oud ijzer en oud metaal restanten , snel- en efficiënt in te zamelen en af te voeren.

Terug