Nieuwe Volkswagen Caddy voor Krommenhoek Metals

Vorige week heeft Krommenhoek Metals uit Rotterdam een splinternieuwe Volkswagen Caddy in ontvangst genomen van Auto Mondt. De Caddy is een welkome aanvulling op het wagenpark van Krommenhoek Metals omdat het op de kleinere sloopklussen veel kosten kan besparen ten opzichte van een vrachtwagen, en een rijdend visitekaartje is voor Krommenhoek Metals.

De Volkswagen Caddy gaat gebruikt worden voor diverse, kleine sloopklussen waar je met een vrachtwagen al snel veel te groot bent. Hier is de Volkswagen Caddy veel functioneler. De Volkswagen Caddy zal ook gebruikt gaan worden voor ritjes naar een klant toe waar wat kleine zaken naartoe moeten. Je mag hem dus ook als een soort service wagen zien. Buiten dat het met een Volkswagen Caddy makkelijker parkeren is scheelt het ook in de kosten. Krommenhoek heeft gekozen voor de zuinige 1.6 TDI motor die ervoor zorgt dat de Volkswagen Caddy wel gewicht mee kan nemen (tot 850kg!) maar ook een laag brandstofverbruik kent. De auto is verder van alle gemakken voorzien zoals navigatie, telefoonvoorbereiding, parkeersensoren, etc.

Krommenhoek heeft de Caddy laten bestickeren door TipTop reclame waardoor het een goed visitekaartje is voor de firma. De kleuren die op de Caddy terugkomen zijn helemaal in Krommenhoek Metals stijl en zo past hij dus keurig in het wagenpark. Prima onderdeel van onze Service in Schroot!

Terug