Nieuwe weegbrug de jongste investering van Krommenhoek Metals

Nadat Krommenhoek Metals recentelijk al een nieuwe Scania vrachtwagen is aangeschaft, een Nissan heftruck en het hele weeg- en kassa systeem is geautomatiseerd, was het in de laatste week september de beurt aan een nieuwe weegbrug.

De oude weegbrug heeft vanaf 1963 trouw dienst bewezen en is in de (bijna) 50 jaar dat deze operationeel is geweest, altijd nauwkeurig geweest. Begin september vond de brug het echter welletjes en zakte bij een zware vracht ijzer door haar stalen draagbalken.  Hierop werd besloten direct een zwaardere weegbrug aan te schaffen bij Pfister weegtechniek. De weegbrug bestaat voor zijn geheel uit beton en heeft een weegcapaciteit van 50 ton en is zowel voorzien van een weegdisplay aan de kant van de weegmeester in het kantoor maar er is ook een weegdisplay op de balie aan de kant van de klant gesitueerd.

Inmiddels zijn de eerste vrachtwagens al over de weegbrug gereden om inkomende en uitgaande vrachten oud ijzer en oude metalen te wegen. Wij hopen samen met onze klanten veel plezier en gemak te mogen ervaren van deze weegbrug.

Terug