Schroothandel Krommenhoek Metals is begonnen aan slopen en demonteren fabriek Lips Rijnmond

Schroothandel Krommenhoek Metals is op maandag 10 juni jongstleden van start gegaan aan het slopen, demonteren en afvoeren van diversen oude machines en materieel uit de wasserette fabriek van wasserij Lips Rijnmond b.v.

De fabriek van Lips Rijnmond in Rotterdam was sterk verouderd en voldeed niet meer aan professionele karakter van de landelijke Lips Textielservice keten. De fabriek is inmiddels gesloten en de personeelsleden zijn inmiddels ondergebracht bij diversen nabijgelegen hypermoderne vestigingen.

Door deze recente ontwikkeling bestond er bij Lips behoefte aan een partner welke op professionele en gecertificeerde manier de onbruikbare goederen kan demonteren en slopen, hierop kwam Krommenhoek Metals uit Rotterdam het beste uit te bus, waar wij uiteraard zeer vereerd mee zijn. Een ander meewegend voordeel is dat wij prima een hoge oud ijzer prijs en oude metalen prijs hebben kunnen garanderen doordat wij over een eigen metaalrecycling werf beschikken. De totale duur van het sloop- en demontage werk zal ongeveer 4 weken in beslag nemen.

Terug