Krommenhoek schrootcontainer service

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam is je graag van dienst met onze schrootcontainer service. Een schrootcontainer van Krommenhoek Metals is een zeer geschikt en representatief inzamelmiddel voor jouw grote hoeveelheden oud ijzer en/of oude metalen of zoals: oud rvs, oud aluminium, oud messing, en nog veel meer.

De Krommenhoek schrootcontainer service draagt zorg voor een zeer snelle en efficiënte afvoer van jouw oud ijzer en oude metalen. Vanzelfsprekend verloopt het hele inzamel- en afvoer traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kun je er vanuit gaan dat het oud ijzer en oude metalen op een gecertificeerde, duurzame en hoogwaardige manier worden gerecycled, uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen.

  • De schrootcontainers van Krommenhoek Metals zijn er van 1m³ tot en met 40m³ , zo zit er voor jou altijd de ideale container bij.
  • Komt er bij het productie- of bewerkingsproces oude metalen spanen vrij? Krommenhoek Metals beschikt tevens over vloeistofdichte containers.
  • Kies je voor de Krommenhoek Metals schrootcontainer service, dan kies je voor een duurzame oplossing.

De Krommenhoek schrootcontainer service is beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud ijzer en/of oud metaal door geheel Nederland en heeft twee grote voordelen: de dienst is bijna altijd gratis en wordt binnen 24 uur gerealiseerd. Is de Krommenhoek schrootcontainer vol, dan hoef je maar te bellen of mailen en binnen 24 uur vervangt Krommenhoek Metals de schrootcontainer. Gewoon onderdeel van onze dienstverlening: Service in schroot.

Wij bieden diverse mogelijkheden aan

 

 

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen containerservice

Hoe werkt de containerservice?

Wanneer u een groot hoeveelheid oud ijzer wilt afvoeren kunt u gebruik maken van onze containerservice. Binnen 24 uur wordt er, bijna altijd gratis, een schrootcontainer op uw terrein geplaatst. Is de container vol? Bel of mail ons en binnen 24 uur vervangen we de schrootcontainer.

Waar is de schrootcontainer service beschikbaar?

De containerservice van Krommenhoek Metals is beschikbaar in heel Nederland en België. Afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal kunt u ook in Duitsland en Frankrijk gebruik maken van de containerservice.

Welke soorten schrootcontainers zijn beschikbaar?

Het assortiment containers is zeer uitgebreid. Wij leveren oud metaal containers van 1 tot 40 kubieke meter, flat racks en zelfs vloeistofdichte oud metaal boxen.

Wat voor oplossingen zijn er voor kleinere hoeveelheden oud metaal?

Voor kleinere hoeveelheden of duurdere oude metalen, zoals koper, aluminium en messing, zijn wij u graag van dienst met onze palletbox service. Deze service is bijna altijd gratis. Binnen 24 uur plaatsen we een palletbox. Wanneer de palletbox vervangen dient te worden kunt u ons bellen of mailen.

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude metalen naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling