Werken bij Krommenhoek is live!

NIET LULLEN, MAAR RECYCLEN

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze langverwachte ‘Werken bij’- website live is! Deze speciale website biedt een inkijkje in ons bedrijf en de mogelijkheden om bij ons ijzersterke team aan te sluiten. Neem snel een kijkje: www.werkenbijkrommenhoek.nl

Werken bij Krommenhoek Metals betekent elke dag een positieve impact maken op onze wereld. We zijn geen bedrijf dat alleen maar praat. Wij handelen. Wij recyclen. En nu bieden we jou de kans om deel uit te maken van ons team van stoere mannen en vrouwen, die elke dag de uitdaging aangaan om onze missie te vervullen.

Bij ons telt iedereen. We zijn uit hetzelfde metaal geslepen. Daarom gaat ons werk over in vriendschap. Op deze plek worden banden gesmeden. Dat is ons DNA. Niet lullen, maar recyclen.

Op de website vind je niet alleen informatie over onze openstaande vacatures, maar ook inspirerende video’s en de verhalen van onze mensen! Hier ontdek je hoe ook jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst door te werken bij Krommenhoek Metals.

Een speciaal bedankje aan al onze medewerkers, zowel voor als achter de schermen, die zich hebben ingezet en aan Concept God voor hun magische marketing touch. Een extra shoutout gaat naar voormalig voorman van De Likt, Jordy Dijkshoorn, voor het toevoegen van dat authentieke Rotterdamse randje. Dankzij jullie inzet en expertise hebben we samen iets geweldigs neergezet. Bedankt voor jullie geweldige bijdrage!

Niet lullen, maar recyclen!

Terug