Katalysator recycling

Haal het maximale uit uw oude katalysatoren!

Bij Krommenhoek Metals kennen wij katalysatoren van binnen en van buiten. Of het nu gaat om katalysatoren van personenauto’s of vrachtwagens, industriële katalysatoren of roetfilters; als recycling-specialist weten wij precies hoe wij het maximale uit uw oude katalysator kunnen halen. En u profiteert daarvan!

Met behulp van een mobiele app kan onze vertegenwoordiger ter plekke zien wat uw oude katalysator waard is. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in de katalysator. Door onze werkwijze kunt u bij ons altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs voor uw oude katalysator(en). Bovendien rekenen wij de onderdelen meteen met u af; contant of per directe overboeking.

“Vertrouwen is alles in onze business. Met de app kan ik klanten laten zien wat hun katalysatoren echt waard zijn. Zo ben je altijd transparant.”

Boyd de Bloois

Katalysator-specialist,
Krommenhoek Metals

Haal het maximale uit uw oude katalysatoren!

Bij Krommenhoek Metals kennen wij katalysatoren van binnen en van buiten. Of het nu gaat om katalysatoren van personenauto’s of vrachtwagens, industriële katalysatoren of roetfilters; als katalysatoren recycling-specialist weten wij precies hoe wij het maximale uit uw oude katalysator kunnen halen. En u profiteert daarvan!

Met behulp van een mobiele app kan onze vertegenwoordiger ter plekke zien wat uw katalysator waard is. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort en de hoeveelheid edelmetalen die verwerkt zijn in de katalysator. Door onze werkwijze kunt u bij ons altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs voor uw katalysator(en). Bovendien rekenen wij de onderdelen meteen met u af; contant of per directe overboeking.

Wat is uw oude katalysator eigenlijk waard? Met onze unieke app bepalen wij ter plekke de meest actuele en eerlijke prijs voor uw oude katalysatoren. 

Dat geeft zekerheid!

Wat moet u doen om uw oude auto-katalysator naar ons te sturen? Om het makkelijk te maken, hebben we hiervoor een vijf stappen-plan:

Stap 1
Maak een foto van de katalysator. Vergeet niet om het type(nummer) te vermelden, dit staat er meestal op gedrukt. Wanneer het type niet duidelijk op de foto komt, mag het natuurlijk ook als tekst erbij worden vermeld.

Stap 2
De foto met alle aanvullende informatie stuurt u naar Krommenhoek Metals, via mail (info@kh-metals.nl) of WhatsApp (+ 31 6 136 621 87).

Stap 3
Wij bespreken een goede prijs met elkaar. Dit wordt vastgelegd in ons afsprakenformulier.

Stap 4
Stuur de oude katalysator per post (op onze kosten) naar ons op. Vergeet niet het afsprakenformulier er bij te doen!

Stap 5
De zending wordt door ons persoonlijk gecontroleerd. Daarna zorgen we dat het geld direct wordt overgemaakt op het door u opgegeven rekeningnummer.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto

Veelgestelde vragen katalysator recycling

Wat kan ik met mijn katalysator doen?

Ons advies: verkoop uw oude katalysator altijd aan een erkend metaalrecycling bedrijf. Die zijn aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie. Krommenhoek Metals is daar lid van. Wij zijn ook gespecialiseerd in het recyclen van katalysatoren. Die kunt u bij ons inleveren, elke werkdag of zaterdagochtend. Wij zorgen voor duurzame recycling en geven u een eerlijke prijs. Bij Krommenhoek mag u rekenen op goede service en een snelle betaling.

Hoe weet ik wat mijn katalysator waard is?

U kunt een foto maken van de katalysator. Liefst eentje waar ook het type(nummer) duidelijk op staat. En anders kunt u dat als tekst erbij vermelden. De foto plus informatie kan naar Krommenhoek Metals, via mail naar info@kh-metals.nl of WhatsApp (+ 31 6 136 621 87). Dan hebben wij voldoende om een goede prijs met u af te spreken.

Waarom levert een katalysator geld op?

Katalysatoren bevatten veel edelmetalen, zoals platina en palladium. Dat maakt recycling van oude exemplaren extra interessant, naast het aspect van duurzaamheid natuurlijk. De waarde is afhankelijk van de soort en de hoeveelheid edelmetalen die erin verwerkt zijn.
Krommenhoek Metals weet als recycling-specialist precies hoe we het maximale uit uw oude katalysator kunnen halen. En u profiteert daarvan!
Door onze werkwijze kunt u altijd vertrouwen op de meest actuele en eerlijke prijs. Bovendien rekenen wij meteen met u af: contant, via Tikkie Terug of per directe overboeking.

Waarom met uw oude katalysator naar Krommenhoek Metals?

In katalysatoren zijn veel edelmetalen verwerkt. Wij zorgen ervoor dat je oude katalysator duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling.

Waar kan ik mijn oude katalysator verkopen?

Oude katalysatoren kun je verkopen aan erkende metaalrecycling bedrijven welke aangesloten zijn bij de Metaal Recycling Federatie. (www.mrf.nl) Krommenhoek Metals b.v. in Rotterdam is hier lid van dagelijks geopend voor ontvangst van oud ijzer en oude metalen

Hoe werkt het verkopen van oude katalysatoren?

Je kunt bij ons oude katalysatoren verkopen tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oude metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Hoe werkt het inleveren van oud metaal?

Je kunt bij ons oud metaal inleveren tegen de dagelijks vastgestelde oud metaal prijs dit kan gewoon zonder afspraak. Wij zullen het oud metaal samen met jou wegen en vervolgens kun je de opbrengst uit onze geldautomaat ontvangen of ervoor kiezen dat wij het geld direct overboeken op je rekening. Voor bedrijven plaatsen wij palletboxen en/of grote schrootcontainers en wanneer deze vol zijn halen wij deze weer af. Door ons uitstekend logistiek wagenpark ben je gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van je oud koper, duurzame en verantwoorde recycling en een transparante werkwijze

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Actuele schrootprijs

Laatste aanpassing, 31 05 2023


Oude metalen
Product Prijs per kg
Prijs met Staalpas Prijs met Staalpas
Prijs met staalpas + tikkie Prijs met staalpas + tikkie
Aantal kg Prijs
Oude accu prijs € 0,50 € 0,55  - Prijs met Staalpas € 0,60  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oude elektromotoren prijs € 0,35 € 0,36  - Prijs met Staalpas € 0,37  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Auto kabelbomen € 2,00 € 2,10  - Prijs met Staalpas € 2,20  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Oude transformator blokjes € 0,40 € 0,41  - Prijs met Staalpas € 0,42  - Prijs met staalpas + tikkie 0,00
Totaal: 0,00