Oud ijzer Bergen op Zoom

Het Noord-Brabantse Bergen Op Zoom kent een rijke historie op het gebied van ijzergieten. Sinds honderden jaren bevinden zich hier een aantal bedrijven die het ijzergieten tot een hoog niveau hebben gestuwd. Hiernaast bevindt zich ook nog een heel aantal andere bedrijven die aan ijzer of metaalbewerking doen.

Vooral daarom is Krommenhoek Metals geen onbekende in Bergen op Zoom. We plaatsen containers voor het oud ijzer of oud metalen wat een bedrijf heeft. En voeren het af op het moment dat de klant het wil. Deze goede service koppelen we aan uitstekende schrootprijzen voor het oud ijzer en oud metaal.
Voor installatiebedrijven of loodgieters zijn bijvoorbeeld palletboxen een goede oplossing. Deze zijn minder groot, en dus handiger in het gebruik. Veel bedrijven hebben dan een aantal palletboxen per metaalsoort. Deze kunnen ook gewoon op afroep opgehaald worden. Uiteraard geldt voor de oude metalen van loodgieters en installateurs de prijs voor het oud ijzer en oud metaal ook uitstekend.

Heb je oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Bergen op Zoom. Je kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op jouw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na jouw telefoontje, legen. Hier vind je onze contactinformatie. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Interesse? Neem contact met ons op