Oud ijzer Capelle aan den IJssel

Schroothandel Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met de oud ijzer en oude metalen inzameling in Capelle aan den IJssel.Vanwege de strategische ligging van Capelle aan den IJssel, heeft het altijd veel affiniteit gehad met het Rotterdamse havengebied. Veel toeleveranciers en producenten bevinden zich in deze regio. Door de sterke groei van Rotterdam valt Capelle aan den IJssel nu onder ‘’Groot Rotterdam’’. Ondanks dat heeft het haar karakter en identiteit behouden.

Voor particulieren en installateurs die oud ijzer of andere oude metalen willen inleveren, is Krommenhoek Metals een goede keuze. We zijn gesitueerd aan de Ring A20, en dus qua reistijd geen probleem.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in het Capelle aan den IJssel. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen.Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Direct een prijs opvragen? Upload je foto