Oud ijzer Capelle aan den Ijssel

Oud ijzer inleveren in Capelle aan den Ijssel? Bij Krommenhoek Metals begrijpen we dat je als ondernemer in Capelle aan den IJssel waarde hecht aan hoge service gecombineerd met uitstekende schrootprijzen voor oud ijzer en oude metalen. Daarom staan we altijd voor je klaar, met landelijke dekking voor het plaatsen van containers en een snelle service.

Een oplossing voor je metaalafval

Of je nu een installateur, loodgieter, of ondernemer bent, je wilt graag je rendement uit metaalafval maximaliseren. Daarom bieden we palletboxen aan voor je bedrijf, zodat je oude metalen centraal kunt inzamelen en optimaal gebruik kunt maken van je afvalstromen.

Onze service in Capelle aan den IJssel

Onze chauffeurs zijn regelmatig onderweg naar klanten in Capelle aan den IJssel, en we zijn er trots op om jouw lokale metaalrecycling partner te zijn. We maken het eenvoudig: in de meeste gevallen kun je kosteloos een container op je bedrijf krijgen. Nadat je ons hebt gebeld, legen we deze container binnen 24 uur. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Contact met Krommenhoek Metals

Oud ijzer inleveren of andere oude metalen die je wilt recyclen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Krommenhoek Metals. We zijn gespecialiseerd in het verwerken van diverse metalen en staan klaar om je te helpen. Hier vind je onze contactinformatie. Je kunt ook je gegevens achterlaten, en dan nemen wij contact met jou op. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.